4/9/09

Η φωτογραφία της ημέρας

6 σχόλια:

ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ είπε...

Καλό!

Hfaistiwnas είπε...

Μια μέρα στο λεωφορείο στην Αθήνα, μου ερχόταν μία γιαγιά με το εισητήριο στο χέρι και μου είπε αν το χρειάζομαι.. συγκινήθηκα..
Από τότε το κάνω και εγώ..

Ανώνυμος είπε...

Όντως κι εγώ συγκινούμαι! Ίσως γιατί η ανθρωπιά εκλείπει...!

S είπε...

Το παρακατω μου'χε ερθει με email πριν 1,5 χρονο αλλα το εκανα χρόνια εξωτερικό

"Διαβάστε κάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε. Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει ξανατύχει, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα.

Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος. Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών.

Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν. Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!"

Johnny είπε...

to exw kanei kai gw auto kai me megali epituxia...xaxaxa
parepiptwntos to eisitirio auto einai thessalonikis...

pisoglendis είπε...

το εισιτήριο ειναι Θεσσαλονίκης και η φωτογραφία πολύ έξυπνη..

και το όλο σύστημα πολύ καλό
να δίνεις το εισητιριο στον επόμενο ..

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget