30/10/09

Οι γκέη δικάζονται


πηγή 10%

Προσπαθείτε τελευταία να μισήσετε τους γκέι και δεν τα καταφέρνετε;
Θα οφείλεται στο ότι έχει καβατζώσει όλο το μίσος ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ο οποίος όχι μόνο χυδαιολογεί εναντίον των γκέι, αλλά και προσβάλλεται όταν αντιμιλάμε. Γιατί προσβλήθηκε;
Επειδή τον αναφέρω στο εντιτόριαλ του 22 τεύχους, που δίνει οδηγίες πώς να ξεχωρίζετε τους παπάδες από τους παπάρες.
Έτσι αποφάσισε να κάνει αγωγή στον υπογράφοντα και τη Σύνθεση, που εκδίδει το 10%, ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ ως ηθική αποζημίωση.

Ο κύριος Σεραφείμ κρίνει ότι τον προσβάλλω επειδή τον κατηγορώ ως μισάνθρωπο και γεμάτο μίσος για τους συνανθρώπους του – τουλάχιστον για μια μεγάλη μερίδα αυτών. Χμ... δίκιο έχει, μωρέ. Όταν κάποιος αποκαλεί τους γκέι ηθικά απονευρωμένους, πλήρως χωματοποιημένους, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, άρρωστους ψυχικά επειδή χρησιμοποιούν λάθος τον κώλο τους είναι ένας άνθρωπος τίγκα στην αγάπη για το πλησίον του. Πώς μπόρεσα και τον παρεξήγησα; Μάλλον επειδή είμαι ηθικά απονευρωμένος και πλήρως χωματοποιημένος.

Η αγωγή θα εκδικαστεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009, μετά από την αναβολή που πήρε τον περασμένο Φεβρουάριο. Αυτή τη φορά η δίκη θα γίνει στα σίγουρα.

Φυσικά ο κάθε κύριος Σεραφείμ έχει δικαίωμα να λέει όποια βρωμιά θέλει για τους γκέι· σε δημοκρατία ζούμε. Μόνο που οφείλει να ξέρει ότι αφού επιλέγει τον δρόμο της λάσπης και του μίσους, θα εισπράττει τις αντιδράσεις που του αξίζουν από αυτούς που προσβάλλει τόσο βάναυσα. Το μίσος και η εμπάθεια εναντίον των γκέι, λεσβιών και διαφυλικών συμπολιτών μας είναι σαν αρρώστια. Αν δεν το σταματήσεις, μεταδίδεται σε άλλους. Οι απάνθρωπες και αντιεπιστημονικές ασχήμιες σαν αυτές που σπέρνει ο μητροπολίτης Πειραιώς είναι επικίνδυνες. Κάνουν νέους γκέι άντρες και γυναίκες, παιδιά που παλεύουν να πιστέψουν ότι έχουν μέλλον, να νομίζουν ότι πράγματι είναι άρρωστοι· ότι είναι κάτι λιγότερο από άνθρωποι –ψυχανώμαλοι, ψυχασθενείς.

Να γιατί πρέπει ν' ασχολούμαστε μαζί του και με τον καθένα σαν κι αυτόν. Ο ίδιος μας είναι αδιάφορος. Αν όμως αφήνουμε αναπάντητα αυτά που λέει, συμπράττουμε σε ένα έγκλημα.

Ας σημειωθεί ότι ο Σεραφείμ Πειραιώς έχει επίσης ασκήσει αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Χάρη και της εφημέριδας Τα Νέα, λόγω ενός άρθρου στο οποίο ο Γιάννης Χάρης στηλίτευε τον ρατσιστικό λόγο του μητροπολίτη. Η εκδίκαση της αγωγής ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο 2009 αλλά αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο.

Υπογράψτε την επιστολή διαμαρτυρίας και ζητήστε από την ελληνική κυβέρνηση να προστατέψει τους έλληνες και ελληνίδες ομοφυλόφιλους επεκτείνοντας τον νόμο 927/1979, ώστε αυτός να περιλαμβάνει και να προστατεύει τους γκέι, τις λεσβίες, τους αμφισεξουαλικούς/ές και τα τρανς άτομα της Ελλάδας από κηρύγματα μίσους, προπαγάνδα περιθωριοποίησης, προσβολές, άμεσες ή έμμεσες προτροπές χρήσης βίας εναντίον μας.

8 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

έχεις 100% δίκιο. υπάρχει λινκ για την επιστολή διαμαρτυρίας ή δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή;

Hfaistiwnas είπε...

Μα τι μισ-άνθρωπος!

Aunt Donna είπε...

γαμημενες Σορελες.
Να κοιταξει να μαζεψει πρωτα ολο το πουσταριο της Ελληνικης Εκλησιας και μετα να βγει να μιλησει...
αλλα ετσι ειναι οταν αυτες δινουνε τα χιλιαρικα για να μπερντωνουν τα μπερντοτσολα να τις κουραβαλουν αβερτα κουραβελτα ειναι καλα...
σιχτιρ σκατοτραγοι!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Συμφωνώ με Aunt Donna...μίλησε ο ναός του πούστη τώρα!Οι μισοί τον παίρνουν και οι άλλοι μισοί τον δίνουν και μάλιστα πολλές φορές σε μικρά παιδάκια.
Θέλει κι ένα εκατομμύριο ευρώ ο τραγόπαπας δεν του φτάνουν όσα κλέβει κι αυτός και το συνάφι του!

THANOS είπε...

Με κάλυψε η aunt Donna 100%

pisoglendis είπε...

η επιστολή διαμαρτυρίας υπάρχει στην σελίδα του 10% και μπορεί όποιος θέλει να υπογράψει

Ντέμης είπε...

Παλιοσιχαμένος. Μα δεν μπορούν να βρεθούν τρεις-τέσσερις να τον σπάσουν στο ξύλο, ή καλύτερα να τον στείλουν στον διάολο μια ώρα αρχίτερα; Μαυροφορεμένε βρυκόλακα! Τέρας!

pisoglendis είπε...

Θέμα: Το μίσος τυφλώνει τους εκκλησιαστικούς παράγοντες.

Στις 19 Νοεμβρίου εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του γκέι ακτιβιστή Λύο Καλοβυρνά και του σωματείου Σύνθεση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, έρευνα για το HIV/AIDS αξιώνοντας ένα εκατομμύριο ευρώ ως ηθική αποζημίωση, επειδή ο κ. Καλοβυρνάς στηλίτευσε τη στάση του μητροπολίτη για την δολοφονία του ηθοποιού Ν. Σεργιανόπουλου και για την ομοφυλοφιλία γενικότερα.

Ο μητροπολίτης Σεραφείμ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι γκέι είναι «ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής το σωλήνα αποβολής περιττωμάτων» και ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», επειδή φέρεται να πίεσε το δολοφόνο να κάνουν σεξ κι εκείνος, ο «ανίσχυρος» δολοφόνος, ταράχτηκε επειδή δεν είναι «τέτοιος» κι έτσι μαχαίρωσε τον ηθοποιό περισσότερες από 20 φορές για να αμυνθεί.

Οι γκέι, οι λεσβίες και οι τρανσέξουαλ στην Ελλάδα είναι νόμιμα θηράματα. Η ρητορική μίσους εναντίον της ομοφυλοφιλικής κοινότητας δεν τιμωρείται. Αρκετοί πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, κάποιοι δημοσιογράφοι και άλλα δημόσια πρόσωπα επανειλημμένες φορές προσβάλλουν βάναυσα τους γκέι και τις λεσβίες, χωρίς καμία θεσμική ή νομική συνέπεια.

Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον Λύο Καλοβυρνά και την μη κερδοσκοπική οργάνωση Σύνθεση και επαναλαμβάνει ότι είναι πάγιο αίτημα της η κάλυψη του υπάρχοντος νομικού κενού με την επέκταση του νόμου 927/1979, ώστε αυτός να περιλαμβάνει και να προστατεύει τους γκέι, τις λεσβίες, τους/τις αμφισεξουαλικούς/ες και τα τρανσεξουαλικά άτομα της Ελλάδας από κηρύγματα μίσους, προπαγάνδα περιθωριοποίησης, προσβολές, άμεσες ή έμμεσες προτροπές χρήσης βίας εναντίον μας. Εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας ότι με τη μείωση των κηρυγμάτων μίσους θα μειωθούν και τα εγκλήματα μίσους


Το Δ.Σ

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget