23/12/09

Βραδιά Εθελοντών Athens Pride Volunteer's meetingΓειά χαρά, καλησπέρα και Χρόνια πολλά!!!

Λίγο πριν τελειώσει το 2009, και έχοντας αφήσει πίσω μας το πέμπτο πετυχημένο Pride στην πόλη μας, ετοιμαζόμαστε ακόμα πιο δυναμικά για τον καινούργιο χρόνο που έρχεται και το καινούργιο Pride που όλοι μαζί ετοιμάζουμε! Η πρόκληση φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική, το Pride μεγαλώνει, και καθώς οριμάζει το φεστιβάλ απαιτείται να θίξουμε με ευθύνη θέματα που ξεπερνάνε την ορατότητα και το partying μιας μέρας. Η κοινότητα πλέον διακρίνεται, οι συνθήκες ζωής στην πόλη μας βελτιώνονται, και οι ανάγκες για ακτιβισμό όλο και μεγαλώνουν! Ξεκινώντας λοιπόν το 2010, ερχόμαστε με τις καινούργιες αφίσες εθελοντισμού που ετοίμασαν εθελοντικά οι γραφίστες μας, ο Χρυσόστομος και ο Μιχάλης, και μια ολόκληρη καινούργια καμπάνια!
Η πρώτη βραδιά εθελοντών του χρόνου θα γίνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο γνωστό μας πλέον στέκι Νοσότρος*, καθώς και το ίδιο απόγευμα θα γίνει συνάντηση παλιών και νέων εθελοντών όπου θα έχουμε έτοιμο το πλάνο του εθελοντισμού της χρονιάς!
Ο χώρος είναι ανοιχτός από νωρίς, το μπαρ ανοίγει στις έξι και εννοείται πως όπως πάντα θα σας περιμένουμε από νωρίς για μπυρίτσα η cafe να τα πούμε πιο προσωπικά, και να δοκιμάσουμε και την σπιτική μηλόπιτα που θα έχει ετοιμάσει η Παρασκευή!
Η συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 19:30 (μακάρι να είμαστε όλοι στην ώρα μας για να προλάβουμε να δούμε και την ταινία μετά!) όπου θα συζητήσουμε σε πρώτη βάση τα πόστα που θέλει ο καθένας για την ημέρα αλλά και σε ποια οργανωτική ομάδα θα ήθελε να βοηθήσει,
και στις 9 θα προβάλουμε την ταινία "If these walls could talk 2"** με την Ellen DeGeneris και την Sharon Stone σε μια καταπληκτική σκηνή :P!
Επίσης θα χρειαστούν 2-3 εθελοντές για να κρατήσουν το μπαρ από τις 6 μέχρι να ξεκινήσει η ταινία, οπότε όποιος έχει όρεξη να σερβίρει ποτά περιμένουμε e-mail ή μήνυμά του στο 6995107527.
Αυτά από εμάς, με τις καλύτερες ευχές για καλές γιορτές, και καλή αντάμωση την δεύτερη Κυριακή του 2010!

Παρασκευή και Στέφανος!
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget