5/12/09

Ετήσιος απολογισμός Athens Pride


Φύγαμε για το 2010


Εκ μέρους της επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους παρευρέθησαν στην αποψινή ανοιχτή συνάντηση απολογισμού. Ευχριστούμε επίσης θερμά τιον πολυχώρο 'Pάγες' για τον χώρο και τη διευκόλυνση που μας παρήχαν.

Έγινε μια πολύ επικοδομητική συζήτηση σε μια φιλική και ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πάμε τώρα ολοταχώς για τις 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 !

Το Pride έχει πολλά πρόσωπα και τα πρόσωπα αυτά είναι του καθενός και της καθεμίας απο εμάς. Στο χέρι όλων μας είναι λοιπόν να το κάνουμε φέτος και κάθε χρόνο ακόμα καλύτερο.

Θέλω να ενθαρρύνω όσους και όσες δεν μπορέσατε να είστε μαζί μας απόψε, να επικοινωνήσετε με το Αthens Pride έστω και ηλεκτρονικά και να καταθέσετε και εσείς τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

Έχετε ιδέα για προφεστιβαλική εκδήλωση και θέλετε να την υλοποιήσετε? Θέλετε να αναλάβετε ένα άρμα ή θέλετε να οργανώσετε μια ομάδα για την παρέλαση ? Όποια και αν είναι η πρόταση σας, θέλουμε να την ακούσουμε και αν είναι εφικτή και αρκετά καλή θα την κάνουμε όλοι και όλες μαζί πραγματικότητα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ή στο info@athenspride.eu ή με την Παρασκευή και τον Στέφανο A. στο ethelontismos@athenspride.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget