6/12/09

Ποιοι δεν θα μπούν στην βασιλεία των Ουρανών


ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ!!
"Οι ομοφυλόφιλοι και οι τρανσέξουαλ «δεν θα μπουν ποτέ στην Βασιλεία των Ουρανών», δήλωσε σήμερα ο καρδινάλιος Χαβιέρ Λοζάνο Μπαραγκάν, πρώην υπουργός Υγείας του Βατικανού, προσθέτοντας ότι «παρόλα αυτά είναι άνθρωποι και γι' αυτό πρέπει να τους σεβόμαστε».


«Δεν γεννιούνται ομοφυλόφιλοι, αλλά γίνονται. Για διαφορετικούς λόγους, εξαιτίας της παιδείας, επειδή δεν έχουν αναπτύξει την ταυτότητά τους κατά την διάρκεια της εφηβείας. Ίσως να μην φταίνε, αλλά το να πηγαίνουν ενάντια στην φύση και την αξιοπρέπεια του σώματος προσβάλει τον θεό», πρόσθεσε.

Ο καρδινάλιος αναφέρθηκε σε ένα χωρίο από την προς Ρωμαίους Επιστολή του
Αποστόλου Παύλου όπου αναφέρεται σε «ατιμωτικά πάθη» και ότι «κατακάηκαν από το πάθος τους ο ένας προς τον άλλο, αρσενικοί με αρσενικούς». (1:26-27)

«Η ομοφυλοφιλία είναι λοιπόν αμαρτία, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καμία μορφή διάκρισης. Μόνο ο θεός έχει το δικαίωμα να κρίνει. Εμείς στη Γη δεν μπορούμε να τους καταδικάσουμε, αφού ως άνθρωποι έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα. Είναι άνθρωποι και γι' αυτό πρέπει να τους σεβόμαστε», κατέληξε ο καρδινάλιος."

http://trelokouneli.blogspot.com/

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ακριβώς, μόνο ο Θεός έχει δικαίωμα να κρίνει..

Aunt Donna είπε...

και αν περιμενουμε απο τις παπαδιες...αδειο θα μεινει το μαγαζι μωρη....

sCaTterBraiN είπε...

who gives a fuck?

spy_force είπε...

τι ειπε παλι ο πουστοπαπας?

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget