5/3/10

Καρατζαφέρης για ομοφυλόφιλους


πηγή gayworld.gr

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, αναφέρεται- μεταξύ άλλων θεμάτων- και στους gay. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη είναι το εξής:


-Αν σας έλεγε κάποιος συγγενής σας, ένα αγόρι 18 χρόνων, «ξέρεις, Γιώργο, είμαι gay», τι θα του λέγατε, κύριε Καρατζαφέρη;
-Ζήσε τη ζωή σου, χωρίς να το διαφημίζεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως του έρωτά του, το να θέλει όμως να γίνει πρότυπο στην κοινωνία, αυτό εμένα με ενοχλεί. Με ενοχλεί το ότι κυριαρχείται η showbiz από αυτό, δεν θέλω να είναι παράδειγμα, δεν θέλω να δημιουργεί πρότυπα.


-Είναι ισότιμοι οι ομοφυλόφιλοι με τους ετεροφυλόφιλους;
-Υπερτερούν σε ευκαιρίες. Οι ομοφυλόφιλοι, βγαίνουν πιο πάνω από τους straight. Πριν από μερικά χρόνια, αυτό ήταν απαγορευτικό, μετά έγινε ανεκτό, μετά έγινε προτέρημα. Επειδή είναι μειονότητα- ευτυχώς, προς το παρόν- δημιουργείται μία αλληλεγγύη, μία άτυπη μασονία μεταξύ τους και αυτό δημιουργεί μία προώθηση εις βάρος των πολλών. Γι αυτό είναι προτέρημα, με αυτή την έννοια το λέω. Βεβαίως, δεν θα συνιστούσα ποτέ σε ένα παιδί, να φύγει από τον straight δρόμο και να πάει εκεί- εάν και εφόσον η φύση του δεν του το ζητάει.


-Είναι… «κουσούρι»;
-Πιστεύω ότι έχεις την έλξη από μικρός, και αυτή εξελίσσεται. Εγώ πάντως πιστεύω ότι η ομοφυλοφιλία είναι λιγότερη, από αυτήν που παρουσιάζεται ότι είναι. Θα σου πω όμως και το εξής: Αύριο, Γιάννη, γεννάει η γυναίκα σου. Τι θέλεις να σου κάνει; Τον Κοεμτζή, τον βαρύ άντρα που σκότωσε 4 για το κέφι του, ή τον Τσαρούχη;

5 σχόλια:

DiViNe__ είπε...

αχ πόσο θέλω να βγει ο γιος του αδερφή... θα γελάω για χρόνια!

Hfaistiwnas είπε...

Αυτά που γελάμε τα λουζόμαστε,
πάντως έτσι σκέφτεται πολύς κόσμος..

pisoglendis είπε...

το να λέμε οτι οποιος γελάει τα λούζετε εννοούμε οτι λούζετε την ομοφυλοφιλία που ειναι κάτι κακό?

Hfaistiwnas είπε...

Γελάμε για αυτά που λέει.. αλλά τα λέει και τα εννοεί ..

Ναυτίλος είπε...

Αχ... Μα τί ηγέτης!! Προσκυνώ!...

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget