18/4/10

Η μεγάλη μου αγάπη... ο έρωτάς μου ο Κόλιν στηρίζει την καμπάνια κατά της ομοφοβίας...


Σ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!Ο 31χρονος ηθοποιός μίλησε σε LGBT εκδήλωση της καμπάνιας Belong To’s STAND UP!.

Ο αδερφός του Farrell, Eamon, είναι γκέι και ο Farrell παρέστη ως μάρτυρας στην τελετή δέσμευσης (σύμφωνο συμβίωσης) που υπέγραψε ο αδερφός του με το σύντροφό του, το 2008.

Ο Farrell δήλωσε:”Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά από τα χρόνια της σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης του αδερφού μου. Ήμουν πολύ μικρός. Αυτό που θυμάμαι όμως πολύ ξεκάθαρα, είναι το αίμα στα ρούχα του όταν ερχόταν σπίτι μετά το σχολείο. Υπέφερε συχνά από σωματικές επιθέσεις και χλευασμούς.. ήταν ένα μόνιμο κομμάτι των σχολικών του χρόνων.

Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται το διαφορετικό. Νιώθουν ότι οτιδήποτε προκαλεί φόβο, πρέπει να εκδιώκεται. Ο αδερφός μου αντιπροσώπευε το φόβο για πολλούς ανθρώπους, αλλά στη δική μου ζωή έφερε χαρά. Με έκανε να γελάω, από πολύ μικρός, με την ευφυΐα και το χιούμορ του, με έκανε να θαυμάζω το σθένος και την καλοσύνη του. Ήταν ένας άνθρωπος να τον αγκαλιάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ήταν αναγκασμένος να φοβάται πολλούς από τους συμμαθητές του”.

Ο Farrell πρόσθεσε ότι ο σχολικός εκφοβισμός αποτελεί “βασανιστήριο” που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο, το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον κόσμο.

Η καμπάνια περιλαμβάνει εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση για θέματα που αντιμετωπίζουν οι LGBT νέοι. Θα διαρκέσει από τις 9 ως τις 18 Απριλίου και πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά.

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Εγκρίνω!!!

Leviathan είπε...

a ton siba8isa akomi perissotero!!!! :) kalisperaaa!

GordonSpace είπε...

Κοίτα να δεις... Κ νόμιζα ότι ο Φάρελ ήταν μεγάλο ομοφοβικό καθήκι

Μιχάλης είπε...

θέλω και γω ενα αδερφό σαν τον Φάρελ!!!!!!
αν οχι αδερφό έναν γκόμενο έστω...
Ζητάω πολλά?

pisoglendis είπε...

eimai tyxeros s afton ton tomea
exo enan exairetiko adelfo
kai ypostirikti ton gay


oso gia gomeno nai htelo kai ego ton colin!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget