8/4/10

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΟΙ «ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΝΤρία διαμερίσματα , σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου. Πέντε άνθρωποι , εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους , προσπαθούν να επικοινωνήσουν . να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο. Παρελθόν. παρόν. μέλλον. όλα μπλέκονται .γίνονται ένα διάφανο κουβάρι που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί. να κλείσει το χθές , να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό . ίσως καλύτερο.

Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα , η Άλισον , ο Τόμ , η Λέσλυ , ο Άντριου και ο Μάικλ παίζουν ο καθένας το δικό του σημαντικό ρόλο . χρωματίζουν την ιστορία με τα δικά τους πινέλα.

Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά, σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη , για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα. Σίγουρα αλλιώτικη από τη χτεσινή. Γιατί οι ζώνες υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία . πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις.

Ερωτογενείς Ζώνες!Αυτό είναι το έργο που θα παρουσιαστεί στη νέα σκηνή του θεάτρου ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Β. Όλγας 35) από τις 10 Απριλίου εώς τις 10 Μαΐου .

Οι Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Απόδοση: Αλέξανδρος Λιακόπουλος , Γιώργος Κοντοπόδης

Σκηνικά/Κοστούμια: Δαναή Παννά

Μουσική: Χρήστος Γκουγκούμας

Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος

Κινησιολογία: Μυρτώ Παπαδοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί : Αγγελική Γκαλμπένη , Λευτέρης Δημηρόπουλος , Παναγιώτης Κουντουράς , Τίνα Λεωνορά , Κυριάκος Χρυσίδης.

Στην παράσταση συμμετέχουν δύο μουσικοί.

Η παράσταση εκτός των καθορισμένων βραδινών στις 21.15μμ , θα παρουσιάζεται και σε δύο μεταμεσονύκτιες (κάθε Παρασκευή και Σάββατο ) στις 23.55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget