4/6/10

100% ισότητα το μήνυμα της φετινής ομοφυλοφιλικής διοργάνωσης Athens Pride.


http://trupokarudos.blogspot.com/2010/06/100-athens-pride.html
http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_1770.html

Trypokarydos

Για έκτη συνεχή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι συνάνθρωποί μας εξαιτίας των ομοφοβικών Ελληναράδων, οι ομοφυλόφιλοι καταφέρνουν να διοργανώσουν το φεστιβάλ "Athens Pride 2010". Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα απλό χαζό παρτάκι, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι, αλλά για μια εκδήλωση που στόχο έχει να ενημερώσει, και στο βαθμό του δυνατού να κάνει τους Έλληνες να φοβούνται λιγότερο το διαφορετικό...
Ταυτόχρονα η εκδήλωση έχει επετειακό χαρακτήρα, αποτελεί φόρο τιμής για τα γεγονότα του Stonewall το 1969, από όπου ξεκίνησε το "Κίνημα για την Γκέι Απελευθέρωση".

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων - Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», θα συνεχιστούν το Σάββατο στις 15.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα κορυφωθούν στις 18.00 με την προγραμματισμένη παρέλαση. Μπορεί να την ονόμασαν παρέλαση και όχι πορεία, αλλά πρόκειται για διαμαρτυρία. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να δηλώσουν την ύπαρξη τους σ' αυτή την κοινωνία που το μόνο που έχει μάθει να κάνει είναι να τους χλευάζει, και το σύνθημά τους "Είμαστε παντού" είναι απόλυτα εύστοχο.

Βέβαια, η ομοφοβική ελληνική κοινωνία δεν άργησε να αντιδράσει, και σίγουρα θα αντιδράσει και τη μέρα της εκδήλωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget