22/1/11

Δεν είμαι μόνο κακός …έχω κάνει και καλά πράγματα.


Είχαμε να βρεθούμε πάνω από ένα οκτάμηνο. Περίπου τόσο κράτησε και η παραμονή του στην φυλακή. Από την Κομοτηνή στον Κορυδαλλό από την Θεσσαλονίκη στην Δράμα.
Ο Αλέξης , καλός φίλος εδώ και χρόνια και αγόρι του μήνα στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού μιλάει για όλα αυτά που έζησε μέσα στην φυλακή.
Ένα βροχερό απόγευμα με καφέ και πολλά τσιγάρα.
Είμαι καλά μου είπε.. αλλά όσο περισσότερο τον κοίταζα στα μάτια τόσο βεβαιούμουνα πως κάτι έχει αλλάξει
Τι έγινε ρε Αλέξη. Πως βρέθηκες στην φυλακή?
Η βασική κατηγορία μου ήταν αποπλάνηση ανηλίκου κάτω τον 12 ετών.
Είχα πάει 21 Δεκεμβρίου Χριστούγεννα στον αδελφό μου στην Δράμα και φιλοξενούσαν πολύ κόσμο. Η νύφη μου είχε πάρει και το παιδί μιας κολλητής της που είναι από ένα γειτονικό χωριό για να το πάνε στην Ονειρούπολη της Δράμας που είναι πολύ γνωστή. Αυτή με ξέρει από παλιά που πήγαινα στο χωριό και μιλούσαμε για τα πάντα. Ήξερε ότι είχα ένα παλιό δικαστήριο που ένας πρώην γκόμενος μου με κατηγορούσε για βιασμό και ήξερε ότι είμαι και gay. Ο μόνος χώρος που ήταν άδειος για να κοιμηθώ εγώ ήταν στο σαλόνι, σε έναν καναπέ. Ο μικρός όμως γκρίνιαζε στην νύφη μου γιατί ήθελε να κοιμάται και εκείνος εκεί που έχει και πενηντάρα τηλεόραση. Έχει έναν γωνιακό καναπέ εκεί στο σαλόνι. Οπότε είπε η νύφη μου θα βάλω τον έναν στον έναν καναπέ τον άλλο στον άλλο. Κοιμόμαστε ξυπνάμε και το απόγευμα πάει το παιδί πίσω. Λίγη ώρα μετά παίρνει η μάνα του τηλέφωνο και έλεγε: “ Έβαλες το γιό μου να κοιμηθεί με τον πούστη και τα άλλα τα παιδιά τα πρόσεξες και το δικό μου το έβαλες με το βιαστή και πάει και κάνει καταγγελία. Η εισαγγελέας με το που βλέπει ότι εκκρεμεί και άλλη κατηγορία για βιασμό με προφυλακίζει κατευθείαν χωρίς κανένα στοιχείο χωρίς κάποια έρευνα και έτσι έκατσα 9 μήνες υπόδικος.
Στο δικαστήριο τι έγινε?
Αυτή επέμενε ότι το παιδί τους είπε ότι κοιμηθήκαμε μαζί και ότι μπορεί να το χούφτωσα το βράδυ, να το πείραξα. Ο ιατροδικαστής βέβαια δεν βρήκε κανένα σημάδι βίας η βιασμού. Το παιδί όταν ρωτήθηκε είπε ότι δεν το πείραξα και ότι δεν του έβγαλα τα ρούχα αλλά η μάνα επέμενε. Βέβαια παρ όλα αυτά δεν με αθώωσαν για να δικαιολογήσουν την κράτηση μου και να πάμε εφετείο. Αλλιώς μπορώ να ζητήσω μεγάλη αποζημίωση και αυτό δεν τους συμφέρει.
Είχες και μια ακόμα υπόθεση για βιασμό όμως..
Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε και δεν εμφανίζεται ποτέ στο δικαστήριο αυτός που με κατηγόρησε οπότε και από αυτήν την κατηγορία μάλλον θα αθωωθώ. Δεν υπάρχει ούτε σε αυτήν την υπόθεση σημάδι βιασμού. Απλά εκείνο το βράδυ μαλώσαμε και χωρίσαμε. Το παιδί αυτό ήταν ο δεσμός μου.
Πως γίνεται να είσαι μπλεγμένος σε δυο υποθέσεις βιασμού και να μην φταις για καμία.
Και να θέλουμε μπορούμε να το πιστέψουμε?
Στην πρώτη κατηγορία δεν ήταν ανήλικος , τον είχα χτυπήσει και τον είχα διώξει από το δωμάτιο. Τον ρώτησαν όμως οι γονείς του τι έγινε και αυτός μάλλον για να μην πει ότι είμαστε ζευγάρι και ότι είναι γκέη προτίμησε να πει ότι ήταν επίθεση, βιασμός. Εγώ ξέρεις ειδικά σε σένα αλλά και γενικά δεν μασάω. Και μπορώ να δεχτώ και τα λάθη μου. Αν το είχα κάνει θα στο είχα πει. Κανονικά δεν έπρεπε καν να μπω μέσα. Η εισαγγελέας ήταν πολύ συντηρητική και άρχισε να με παρουσιάζει σαν τέρας ότι μπορεί να είμαι επικίνδυνος και να βιάζω παιδιά και με έβαλε κατευθείαν μέσα. Με έκαψε το προφίλ μου βέβαια. Προηγούμενη κατηγορία βιασμού , ομοφυλόφιλος , το θύμα αγόρι και ότι κοιμήθηκα με ένα παιδί στον ίδιο χώρο.
Δύσκολα βέβαια κάποιος αν σε άκουγε θα πίστευε ότι όλα αυτά είναι απλά σύμπτωση.
Ναι το ξέρω αλλά μου φτάνει ότι το πιστεύουν οι φίλοι μου και η οικογένεια μου που ξέρουν ότι είμαι ειλικρινείς. Επίσης ο ιατροδικαστής μπορεί να αναγνωρίσει το βιασμό ότι υπάρχει κάκωση βια και εμένα με αθώωσε. Το ξέρω σου φαίνεται περίεργο αλλά αν ήμουν ένοχος θα μπορούσα και να το κρύψω και να μην πω σε κανέναν το λόγο που καταδικάστηκα αλλά να πω κάτι άλλο. Εγώ δεν έχω κάτι να κρύψω. Παραδέχομαι ότι έχω πάει με μικρές ηλικίες έτσι και αλλιώς αλλά όχι βιασμό και όχι παιδιά.
Ποια η άποψη σου για τον βιασμό.
Είναι του στύλ μου και μου αρέσει σε επίπεδο φαντασίωσης και το έχω κάνει στο σεξ. Δεν λέμε καμιά φορά τι καλά να με βιάζανε?Αλλά στο επίπεδο το φαντασιακό. Σίγουρα αν δεν ήταν στημένο δεν θα μου άρεσε καθόλου.
Σ αρέσει η βία?
Κοίτα τα έχω ρίξει τα χαστούκια μου και εγώ. Είμαι νευρικός και ρίχνω μερικές. Χάνω τον έλεγχο πολλές φορές μέσα στους δεσμούς.
Τι θεωρείς ανήλικο? Θα πήγαινες με ανήλικο ?
Ανήλικο για μένα είναι ένα παιδί από 16 ετών και κάτω. Δεν θα πήγαινα με κάποιον που έχει μικρότερη ηλικία από αυτήν. Παιδόφιλος δεν είμαι σίγουρα πιπινολάγνος είμαι . Τα παιδιά δεν έχουν και αυτό που ζητάω.. το ζητούμενο .. ξέρεις το μέγεθος.
Πως ήταν η ζωή σου πριν τη φυλακή.
Είχα μόλις τακτοποιηθεί με δουλειά , είχα φίλους όλα ήταν μια χαρά μετά από μια πολύ ταραχώδη ζωή. Από το σπίτι έφυγα από τα 15 γιατί ήθελα να είμαι μόνος μου παράτησα το σχολείο γιατί ξενυχτούσα και κοιτούσα άλλα πράγματα. Έχω κοιμηθεί και σε παγκάκια και στο Δενδροπόταμο με φιλοξενούσαν τσιγγάνοι ,χωρίς σπίτι χωρίς δουλειά χωρίς φαγητό. Δεν έμπλεξα ποτέ με ναρκωτικά και κλέψιμο ευτυχώς. Είμαι τίμιος σ αυτά.
Γιατί πιστεύεις ότι έγιναν όλα αυτά και μπήκες φυλακή?
Ώρες ώρες πιστεύω ότι είναι η τιμωρία μου για τα παλιά κάτι σαν θεία δίκη.
Έχω φερθεί άσχημα σε ανθρώπους , έχω δείρει σχέσεις μου , ίσως το ότι έχω πάει με άλλα ανήλικα παλιότερα ..άσχετα αν θέλανε δεν παυανε να ήταν 16 χρονών. Έχω εκμεταλλευτεί και πολύ κόσμο. Άτομα ερωτευμένα μαζί μου που τα φέρθηκα άσχημα τα έχω μιλήσει άσχημα τα έχω εκμεταλλευτεί οικονομικά και μπορεί να τιμωρήθηκα γ αυτό το λόγο με την φυλακή. Πιστεύω ότι ήταν να έρθει η ώρα μου.
Τι εννοείς εκμεταλλευόσουν έκανες δηλαδή σέξ για χρήματα.
Ναι έχω κάνει βίζιτες και μέχρι πριν να μπω στην φυλακή το έκανα κανονικά με αγγελία. Και ακόμα και τώρα μου έχει μείνει ένας πελάτης από πέρσι και το κάνουμε όποτε έρχεται στην πόλη. Είναι καλά τα χρήματα ,ανάγκες έχω, δουλειά δεν έχω ακόμα και είναι εύκολα χρήματα. Ένα δεκάλεπτο κλείνεις τα μάτια σου γλύφεις ένα πλαστικό προφυλακτικό και τελείωσε. Οπότε είναι τζάμπα λεφτά.
Θα το έκανες επαγγελματικά?
Ναι αλλά έχω κάποια κολλήματα. Δεν μπορώ να κάνω ενεργητικό αν δεν μου αρέσει κάποιος. Δεν έχω κάνει τον ενεργητικό ποτέ σε βίζιτα. Αν δε μ αρέσει ο άλλος καθόλου δεν έχω στύση. Μπορώ να κάνω μόνο παθητικό

Η οικογένεια σου σε τσίριξε?
Ναι η μάνα μου με τον πατέρα μου δεν έχω και πολύ καλη σχέση..
Τι έκανες στην φυλακή πως περνούσες το χρόνο σου
Στην φυλακή ξεκίνησα ξανά το διάβασμα , μου έστελναν βιβλία, κάρτες γράμματα , ακόμα και το screw και μάλιστα το τεύχος που είμαι αγόρι του μήνα εκεί το έχασα , δηλαδή το άφησα εκεί γιατί οι άλλοι φυλακισμένοι θέλανε να με έχουνε. Και με είχαν και παρατσούκλι λέγανε «Να το αγόρι του μήνα». Να ξέρεις ότι στον Κορυδαλλό υπάρχουν screw. Κυκλοφορεί και μάλιστα από πολλούς έχει εκτυπωθεί για να το έχουν και αυτοί.
Πως είναι η ζωή στην φυλακή
Χάλια. Ξυπνάς και κοιμάσαι με σίδερα με κάγκελα όπου και αν πας έχεις κάποιους από πίσω σου.. Είσαι υπό παρακολούθηση κάθε μέρα ,κάμερες κάγκελα ,φύλακες. Κοιμάσαι στον ίδιο θάλαμο με ως και 10 άτομα από όλες τις φυλές Άραβες Ρουμάνοι Αλβανοί αλλά και πρεζάκια σε ένα 5 επι 5 δωμάτιο. Κοιμάσαι πολλές φορές σε βάρδιες γιατί τα άτομα δεν χωράνε. Λέγαμε « κοιμήσου τώρα εσύ και μετά εγώ. Είναι υπέρ πλήρης και όλο λένε θα κάνουν νόμους για την αποσυμφόρηση των φυλακών αλλά δεν γίνετε τίποτα.

Ήσουν ανοιχτά γκέη στην φυλακή?
Ναι. Σε όλο τον κόσμο. Οι φύλακες δεν είχαν κάποιο θέμα μ αυτό. Ήταν καλοί, ανθρώπινοι και καθημερινοί μαζί μας. Δεν έχω παράπονο .
Και με φυλακισμένους έκανα παρέες , έκανα φίλους. Στην αρχή είχα το θάρρος και το τσαγανό και δεν τους άφησα να με δουν σαν κοριτσάκι και σαν πούστη. Στην αρχή λέγανε κάτι αχ καλέ εσύ και κάτι πουστάρα αλλά τους τα έκοβα αμέσως. Αυτό σταμάτησε γρήγορα. Είχα έναν τρόπο να τους κερδίσω και να τους κρατάω και σε απόσταση. Δεν άφησα να χάσω τον έλεγχο. Και επίσης σε παρακαλάνε να σε πηδήξουνε όταν είσαι γκέη και ειδικά ωραίος.
Δεν υπάρχουν προβλήματα δηλαδή για τους γκέη στην φυλακή.
Ανάλογα το άτομο και τη αέρα θα τους δώσεις. Οι θυλληπρεπεις ας πούμε τους φέρονται σαν γυναίκες και τους ζητάνε καφεδάκι μασαζάκι και τους κράζουνε μέχρι και εξευτελιστικά και τους κρεμάνε και κουδούνια το έχω δει και αυτό.
Οι τρανσεξουαλ είναι μαζί σας?
Είναι σε άλλη πτέρυγα και σε μερικές φυλακές δεν προαυλίζονται μαζί με τους άντρες.

Σεξουαλικά τι γίνετε στην φυλακή?
Μπορείς να κάνεις άνετα ότι θέλεις. Υπάρχουν άντρες που είναι 3 χρόνια μέσα η δέκα η μπορεί να ξέρει ο άλλος ότι θα κάτσει ισόβια η 20 χρόνια ακόμα και το γαμήσι το βλέπει κάτι σαν «τρύπα να είναι και να το χώσω».
Είχε και άλλους γκέη εκεί
Ήξερα 4 που μου ανοίχτηκαν και ήξερα γ αυτούς. Αυτόν που είχα κολλητό δεν το παραδεχότανε το ξέρανε όλοι αλλά δεν το έλεγε.
Έκανε σεξ πολύ διακριτικά και συνήθως μ αυτούς που πήγαινα εγώ και του έδινα το θάρρος να πάει.
Πως γίνετε το σεξ εκεί πως απομονώνεστε?
Ο θάλαμος είναι ανοιχτός. Ο φύλακας είναι από έξω από το θάλαμο. Μπορείς να πας
σε μια ντουζιέρα που κλείνει με σύρτη σε μια τουαλέτα η στην αίθουσα ψυχαγωγίας το βράδυ αργά που όλοι κοιμούνται.
Έκανες δηλαδή σεξ στην φυλακή
Έκανα συνολικά 3 φάσεις στην φυλακή δηλαδή πήρα πίπα και φιλιά γλειψίματα.
Να γαμηθώ δεν μπορούσα δεν μπορείς να κάνεις μπιντέ εκεί μέσα πρακτικά είναι αδύνατο
Ο φίλος μου ,μου έλεγε με μπουκάλι κόκα κόλας ότι γίνετε, να το βάζω και να πιέζω το νερό αλλά δεν μπορούσα και γ αυτό δεν έκανα πολλές φάσες ενώ θα μπορούσα
Οι άλλοι κανανε και πρωκτικό ?
Ναι και δεν κάνανε μπιντέ και για προφυλακτικό βάζουνε γάντια λαστιχένια..
Δεν δίνουν προφυλακτικά στους κρατούμενους και πέρνανε τα γάντια που έχουμε για καθάρισμα και βαζανε τον πούτσο στο ένα δάχτυλο. Η πίπα γίνεται χωρίς προφυλακτικό. Κάποιοι κανανε και πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό.
Παρτούζες δεν γίνονται ?
Όχι αυτά που βλέπεις στις ταινίες γίνονται τελικά μόνο στις ταινίες
Είναι το σέξ διέξοδος?
Ναι η μεγαλύτερη. Εξάλλου μεγαλύτερη στέρηση μετά την ελευθερία είναι η επαφή. Θέλεις να ξεδώσεις συναισθηματικά, θέλεις να νιώσεις κάποιον στην αγκαλιά σου, επάνω σου, γιατί και οι συγγενείς στο επισκεπτήριο είναι πίσω από ένα τζάμι και οι φίλοι και δεν ακουμπάς άνθρωπο και θέλεις να αγγίξεις κάποιον. Υπάρχει πολλές φορές συναισθηματική φόρτιση μεγάλη.
Τι σου έμαθε η φυλακή?
Η φυλακή μου έμαθε να εκτιμάω ηλίθια απλά πράγματα. Ένα απλό φαγητό το κουτάλι το μεταλλικό γιατί στην φυλακή είναι όλα πλαστικά.
Πως ήταν η πρώτη μέρα που βγήκες?
Είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν αυτοκίνητα και τρομοκρατήθηκα κόντεψαν να με πατήσουν όταν βγήκα πρώτη φορά στο δρόμο.
Πως είναι τώρα η ζωή σου.
Είμαι πιο ήμερος πιο χαρούμενος με τα λίγα.
Προσπαθώ να κρατήσω καλές εικόνες . Πολλά βράδια πονάω ,κλαίω δεν είμαι έτοιμος να δω πολύ κόσμο να πάω σε ένα στενό μέρος σε ένα ασφυκτικό μπαρ.
Από εδώ και πέρα? Τι όνειρα έχεις?
Δεν κάνω μεγάλα σχεδία γιατί ,κάνεις σχέδια και άλλα σου προκύπτουν. Δεν κοιτώ το πολύ μέλλον κοιτάζω να είναι καλά και να ζω απλά. Και χωρίς να πληγώνω κόσμο. Θέλω σε μια νέα σχέση που θα κάνω να δώσω πολλά. Και επειδή είπα μόνο τα άσχημα να πω ότι είμαι και καλό , έχω κάνει και καλά πράγματα.

49 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

βαριεμαι οταν διαβαζω τετοιες συνεντευξεις σορρυ

pisoglendis είπε...

ekane patago...

Ντεμης είπε...

Πολύ δυνατή συνέντευξη, μπράβο. Πωπώ τι τράβηξε, καλά κάνω εγώ και κρατιέμαι - γιατί κι εμένα μ αρέσουν τα πιπίνια... Αυτό δηλαδή γράφεται για πάντα; Και μπορεί να το δουν πχ πιθανοί εργοδότες κλπ; Ότι έχεις κάνει φυλακή και για ποιους λόγους;!

pisoglendis είπε...

then mporeis na doulepseis ekei pou thelei kai sou zitane katharo poiniko mitroo
stin palia tou douleia diladi pou pige gia na doulepsei then mporese
then ton pirane

Ανώνυμος είπε...

Δε καταλαβαινω το νοημα και ακομα περισσοτερο τον στοχο αυτης της συνεντευξης...

pisoglendis είπε...

then peirazei...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά. το γυμνό γιατί?

Ανώνυμος είπε...

euxaristw k osous exoun sxoliasei thetika k osous exoun sxoliasei arnitika thn sunenteuksi mou..
o logos pou thne dwsa itan epeidh elege o kathenas to makry k to konto tou, k vgalane gia mena diafores istories oso kairo imoun mesa, me auto to tropo ksekatharisa se olous ti exei symvei k pia einai i alitheia..
k deuteron ithela apla na pw se olous poso eukolo einai na thn patiseis ekei pou de to perimeneis opote isws kapoios dwsei vash se auta pou lew k proseksei mhn erthei sthn idia thesh..
k giati o tsitiridis ithele na mathei gia ta orgia ths fylakhs opoteee eprepe na tou milisw heheh :)
thnxxxxx

pisoglendis είπε...

i photografisi ksekinaei apo ena adeio domatio san na einai afto ena keli filakis
kai kataligei se ena gemato domatio spitiou pou einai to spiti tou alexi.
I sinendefksi ksekinaei me ti filaki kai kataligei sto tora pou einai ekso kai ti thelei na kanei
to gimno exei na kanei me to ksegimnoma tis psixis
kai oi photo san kinimatgrafiko care mias istorias.

o alexis ithele na kanei ti sinendefksi gia na pei tin istoria tou
ego ithela na matho pos einai i zoi enos gay se mia filaki
o photografos mas ekane ti diki tou douleia
kai malista evgale kai alles polles ekseretikes photo pou then mporesan na mpoyn

i sinendefksi ap oti mathaino ekane patago
kai malista imnithike apo kathigites panepistimiou
gia tin amesotita kai tin alitheia tis

ego tin ekana kai then mporo na tin krino
to sigouro einai oti akolouthoun kai alles istories anthropon

giati tha prepei aftes na einai mono eponimon atomon?

aleksis pelikidis είπε...

egw pantws epeidh eimai olh mera se site facebook k ta loipa.. exw pareiii para polla mhnymata gia thn synenteuksi mou k aporw pws k den pira akoma ena arnhtiko.. ontws exei aresei k xairomai gi auto giati oute mia apo autes tis lekseis den itan pseftikh.. exw kanei ta lathoi mou opws oloi oi anthrwpoi, alla oxi auta gia ta opoia vrethika sth fylakh..
an kapoioi exoun an poun mia kakia kalodexoumenh apo tetoies eimai gematos :)
o fwtografos uperoxos
o dhmosiografos k sunenteuksiazon teleios me ekane na noiwsw aneta k na pw ola osa ithela..

Ανώνυμος είπε...

eisai geloia.afto mono.megalos pousths fienada,kouvalises to palikari gia na apologithei?oust mwrh

aleksis pelikidis είπε...

anamenwmena tetoia sxolia..
einai k tetoiou epipedou kosmos de mporeis na tous prosperaseis,uparxoun k zoun anamesa mas :)

pisoglendis είπε...

min dineis simasia alexi
einai mia pou exei psixosi mazi mou
m agapaei me zilevei ola mazi..
mia pou then exei zoi
kai kanena sxolio tis then afino kai afrizei..
kai fisika ola ta ypoloipa tha ta diagrapso...
en oligis mia apotiximeni distixismeni ziliara

aleksis pelikidis είπε...

ypomonh mwreee se olous mas sumvainoun auta :)

pisoglendis είπε...

as mas zilevoun ...xestikame

Το Λαγωνικό είπε...

Προσωπικά συνεντεύξεις επωνύμων δεν διαβάζω ποτέ. Μόνο όταν πρόκειται για τους πολύ σπουδαίους, αλλά αυτοί σπάνια δίνουν συνέντευξη.

Τούτη εδώ όμως - όπως και του bear στο 10% - μου άρεσε πολύ. Οι ιστορίες (καθυμερινές ή όχι) των απλών ανθρώπων έχουν πολύ αμεσότητα και ουσία, όταν φυσικά είναι ειληκρινείς.

Ανώνυμος είπε...

phge me 16xrona pou mporei na htan kai 14xrona,15xrona,e?re o tupas einai paideras kai esu tou kaneis sunentefxi saloni?re eipame oti eimaste pousthdes kai gamame kai gamiomaste,alla edw mou parousiazeis san aagio ena tupo pou gamaei 16 xrona.eisai kala h na valw tis fwnes?

pisoglendis είπε...

esi ekanes pipes apo ta 10 kai ta 12
kai se enoxlei aftos pou paei me 17 xrona?
fisika an ikseres na diavazeis dilonei vers pathitikos...opote then gamouse..gamiotane..
kai to ti mporouse na einai to ena kai ti to allo ase na to kserei o kathenas gia ton eafto sou
kai esi tha mporouses na eisai ginaika..alla then eisai...distixos!!

opote min valeis tis fones..
kane ena periodiko esi kalitero..
na soseis tin koinotita!!
kai ase tous allous na kanoun afta pou theloun gia dikous tous logous..

mathimata ithikis gia gamisia allou

Ανώνυμος είπε...

αν εσυ γαμιοσουν απο τα 12 δικο σου προβλημα.εδω μου θεωρεις ηθικο το να γαμιεσε με 16χρονο.οχι 17,αλλα 16.μη μου λες λοιπον οτι το νομιμο ειναι και ηθικο,δεν εισαι ηλιθιος.πανεξυπνος εισαι.οταν κανεις κατι καλο,ειμαι εδω και σου λεω και μπραβο,αλλα τωρα που εκανες την μαλακια μην το παρατραβας.μεγαλα παιδια ειμαστε,ο τυπος ειναι παιδερας,οσο και αν δεν σου αρεσει η λεξη....

pisoglendis είπε...

εγω ξέρω οτι ο εισαγγελέας και το δικαστήριο τον αθώωσαν
απο εκει και πέρα τι θα πεις εσυ
τι να πω εγω ...δεν εχει σημασία

επίσης σου είπα ότι δεν κατηγορήθηκε για ενεργητικός
επίσης σημάδια βιασμού δεν βρέθηκαν αυτο λέει η δικογραφία

και τέλος η ηθική για τον καθένα ειναι άλλο πράγμα
ο νόμος λέει 16 ετων
εσυ μπορει να ξεκίνησες να κανεις σεξ στα 10 αλλοι στα 12 ολοι αυτοι ηταν παιδεραστες?

pisoglendis είπε...

και τελος για να εξηγούμαστε...
δεν εκανα την συνεντευξη για να αποδείξω αν το παιδι ειναι βιαστής η οχι
και παιδεραστης η οχι
ειπα γιατι την εκανα...
δεν ειμαι λαικο δικαστήριο

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη το νομιμο ειναι και ηθικο;ρωταω γιατι ειμαι ηλιθια,και μαλλον οπισθοδρομικια.

pisoglendis είπε...

το ηθικο ειναι νόμιμο?
και στα ποσα εκανες εσυ σεξ?
ποιος ειναι αυτος που θα ορισει ποτε ειναι ο αλλος ετοιμος για να κανει σεξ αν οχι το ιδιο του το σωμα?
Μιλάμε πάντα για συναίνεση
Ο ιατροδικαστής δεν βρηκε τιποτα..

απο την αλλη ξαναλεω δεν εκανα αυτο το θεμα για να δικασω
αλλα για αλλους λογους και πολλά που λέει στην συνεντευξη τα αγνοήσανε ολοι... λυπάμαι γ αυτο

Ανώνυμος είπε...

επισης και εγω δεν ειμαι δικαστης,αφηνω την λαγνεια της εξουσιας,δεν μου κανει κουκου.δεν ειπα οτι ειναι βιαστης,δεν ειπα οτι ειναι ενοχος,απλα ειπα οτι το να λες δημοσια οτι γουσταρεις να σε σκιζουν 16χρονα δεν ειναι οτι πιο ωραιο.το ξερεις και το ξερω οτι μας κραζουν ακομα και για τα πιο απλα πραγματα,ας μην ειμαστε λοιπον το βουτηρο στο ψωμι τους.και αμα γουσταρεις να γαμιεσε με 16χρονα,μην το κανεις βουκινο,η θεσνικη ενα χωριο ειναι.και κοακο χωριο τα λιγα σπιτια...

Ανώνυμος είπε...

αν ηθελες να τον βοηθησεις,πραγματικα σου το λεω,επρεπε να αποφυγεις να γραψεις την μαλακια που ειπε για τα μπισκε.πες μου εσυ εναν εργοδοτη που θα τον παρει στην δουλεια του..αλλο να ξερεις οτι ειναι γκει ο υπαλληλος σου,και αλλο να ξερεις οτι ειναι και μπισκετας και βιζιτα.μεγα λαθος,επρεπε να τον προστατεψεις.

pisoglendis είπε...

katarxin then eipe 16 eipe 17
stin sinendefksi afise ena perithorio oti tou aresoun atoma 17 -18
me mia apoklisi pano kai mia kato..

kai rotisa esi poso eton exeis pidixtei proti fora
kai then exeis paei pote me 16 xrono pou mporei na sou eipe oti einai 18 ?
diladi min paizoume me tis lekseis..
einai efkolo na pas me enan pou mporei na sou pei oti einai kai 20 kai na einai kai 15 leo ego tora..

pisoglendis είπε...

to thema einai ti ithikous fragmous vazeis pote kai giati?
afto exei simasia
to paidi then pige me 5 xrono
oute me 3 xromo
eleos ...exeis dei ti kanoun ta 17 xrona simera?

Ανώνυμος είπε...

...ασχετα αν θελανε,δεν παυανε να ειναι 16 χρ.δεν ειμαι ηθικολογος,ρεαλιστης ειμαι.και εχω φαει τοσα σκατα στην ζωη μου,που πραγματικα οτι κανω το μετραω πολλες φορες.

pisoglendis είπε...

αν ηθελες να τον βοηθησεις,πραγματικα σου το λεω,επρεπε να αποφυγεις να γραψεις την μαλακια που ειπε για τα μπισκε...,επρεπε να τον προστατεψεις.

pote then dimosievo sinendefksi xoris na tin dei o allos gia meres prin
oute photos
tin eixe tin sinendefksi kai tin eidame mazi 2 fores
ton piesa para poli
gia to ti thelei na exei kai ti oxi
kai itan kathetos
oti ithele na mpei etsi akrivos..

ston ergodoti tou then tha paei me to screw sto xeri

ase pou tou vrika douleia ...
se kapoion pou exei diavasei to screw kai then exei provlima na ton exei ypalilo sto magazi tou

pisoglendis είπε...

gia mena then apantas stin ousia
ola einai thema epilogon stin zoi..
merikes einai nomimes merikes oxi
sta plaisia tou nomou itan to paidi

Ανώνυμος είπε...

οκ,καληνυχτα λοιπον,μακαρι να μην χρειαστει να ξαναξεμαλιαστουμε,χαχαχαχα

pisoglendis είπε...

then ksemaliastikame...
then to eida ego etsi..
kai epeidi apandise mia fora o idios
tha apandisei fandazomai kai kat idian
milaei kai sto facebook me kosmo kai sto blog ktl
as sou pei o alex loipon ti skeftete

aleksis pelikidis είπε...

sas diavasa polu prosektika...
i alitheia einai oti o giwrgos ithele se polla na me prostatepsei k na ta kopsei alla egw imoun kathetos oti thelw na pw thn dikh mou alitheia opws einai k oxi opws tha ithelan oi alloi na einai..opote ksekatharisa oti an kopei kati tha xoume provlima stis metaksi mas sxeseis..i kaneis katathesi psyxhs i oxi..
egw den ekana thn synenteuksi gia na diafhmhsw ta pipinia i thn sexoualikotita mou..alla na pw ta viwmata mou,tis epiloges mou,ta lathoi mou k mesa apo auta na perasw ta mhnymata pou ithelak na apokatastisw thn eikona mou giati opws exw pei polles fores oso imoun mesa vgazan diafores istories gia mena..opote eipa na ta pw se olous mia k eksw k opoios thelei to pisteuei..eksalou kolisate sthn ilikia twn erastwn mou..exw pei gia tis katastaseis sth fylakh,gia thn adikia pou enas opoisdhpote anthrwpos mporei na viwsei sth zwh tou,k polla alla eipa k exete kolisei se enan arithmo 16 h 17 h 18??
oi perisoteroi eixan mia tetoia empeiria opws k egw sta 14 ekana prwth fora sex k to ithela de me viasane..
auta :)

stassa είπε...

Να κάνω κι εγώ μια αισθητική παρέμβαση; Αν θέλετε, Γιώργο και Αλέξη, να είσαστε λίγο πιο πειστικοί περί της αθωότητας κλπ και να μη σας χώνονται οι ανώνυμοι, μην τα λέτε έτσι δικογραφικά, "ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τίποτα" και "δεν βρέθηκαν σημάδια βιασμού", γιατί αυτό ακούγεται σαν, πχ, να υπήρχαν σημάδια βιασμού και απλά δεν τα βρήκε ο ιατροδικαστής. Απλά πες οτι δεν έχεις σχέση μ' αυτά που σε κατηγορούνε και τελειώνει η υπόθεση, μη βάζεις τον εαυτό σου στο εδώλιο γιατί θα σε δικάσουνε. Άμα είσαι αθώος, να φέρεσαι σαν αθώος και να περπατάς με το κεφάλι ψηλά.

Άμα τώρα είσαι ένοχος... ή άμα έχεις κάνει και φυλακή, αθώος-ένοχος, βράσε ρύζι. Αλλά εδώ είναι ένοχες για αποπλάνηση ανήλικου κατ' επάγγελμα όλες οι πουτάνες της Ελληνικής επικράτειας και δεν τις κυνηγάει κανένας. Το γκέυ σεξ μόνο κυνηγάνε γιατί τους φαίνεται πιο αποπλάνηση να πηδηχτείς με το φύλο σου στα 16, παρά να πας στις πουτάνες στα 13 σου.

pisoglendis είπε...

stassa oi nomikes leptomeries einai profanos gia tou dispistous

poso dikio exeis
otan gamaei ena agori stis poutanes sta 14 then einai viasmos
giati ginete antras...

aleksis pelikidis είπε...

den leme na ginei nomimo na pidane paidia... leme oti den einai kako na pas me ena paidi 16xr pou psaxnete k thelei sex..k exei paei hdh k me alous me thn thelisi tou .. giati sto katw katw na to poume k laika ama de paw egw tha paei alos k tha me poune k mlka :)
na to poume k ligo xyma etsi..
de leme gia viasmous enoeite einai tragiko..
leme oti einai me thn thelisi tou..opws k egw k alla paidia pou ksekinisame 14-15-16 xr itan epilogh mas k thelame k pigame..
den thewrw kako kati pou ginete me thn apoluth synenesh k twn 2...
mh kruvomaste twra pisw apo to daxtylo mas..k koritsia k agoria ksekinane to sex pleon apo mikroi.. edw den apologoume na deixnw enoxos i athwos apla kouventa kanoume me tis apopseis tou o kathenas..oute dikazoume oute apologoumaste :)
syzhtame..

Ανώνυμος είπε...

re megale polu sovara den phres to rolo sou?kane toumpeki kai mhn prokaleis,den se pernei.kai esu re pisoglenti,meine sta anwduna poustika pou grafeis kai kopse tis agiografies,den ....

pisoglendis είπε...

kai esi koita na apoktiseis

1. zoi
2. epixeirimata

aleksis pelikidis είπε...

na dextw ena arnhtiko sxolio euxaristws.. alla ena sxolio apo kakia k me tosh empatheia de mporw na to dextw,para mono na upopsiasto oti uparxoun kapia apothimena xwris omws na kserw me poion h' me ti!
:)

Ανώνυμος είπε...

re pousti mou,to exeis kapsei re aleksi?giati mono an to exeis kapsei den mporeis na pareis grammh oti afta pou esu thewreis kakies einai gia to kalo sou.kai su mwrh hliTHIA SKASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

pisoglendis είπε...

axaxaxaxax
geloiaaaa

pisoglendis είπε...

kala vre ilithia tha peis esi to paidi pos tha zisei ti zoi toy??
to exeis kapsei entelos
kaneis then exei enoxlithei
kai esi exeis sikosei mpairami
plaka kaneis?
esi pou ekanes pipes sta 10 sou
vre ante kane kamia douleia...
geloiaa

pisoglendis είπε...

kai einai to teleftaio mi efprepes sou sxolio sto blog
tha girisoume sto sistima diagrafis..
pou toso m aresei kai sou paei

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο συνηθισμένο κάποιος να κάνει βίζιτες και να θεωρεί πως "δεν τρέχει και τίποτα"?
Είναι μαγκιά ή κατάντια?

Και κάτι σχετικά με την υπόθεση του 12χρονου: όταν έχεις ανοιχτές υποθέσεις προσπαθείς να προφυλαχτείς για να μην κατηγορηθείς άδικα και όταν κοιμάσαι στον ίδιο χώρο (και αν κατάλαβα καλά, στον ίδιο καναπέ) με ένα άγνωστο σε εσένα 12χρονο αγόρι, φέρεσαι τουλαχιστον επιπόλαια.

pisoglendis είπε...

Είναι τόσο συνηθισμένο κάποιος να κάνει βίζιτες και να θεωρεί πως "δεν τρέχει και τίποτα"?
Είναι μαγκιά ή κατάντια?


pros ti i erotisi?
then eipe kaneis oti einai sinithismeno gegonos na kanei kaneis vizites
alla afto then simenei oti oles oi poutanes kai oi pornoi diaferoun apo tous ypoloipous anthropous

magia then ksero an einai
katantia omos giati na einai ?
then mporei na einai epilogi?
mono stin ellada i vizita theoreite katantia..

Ανώνυμος είπε...

παμε απο την αρχη γιατι με οσα διαβαζω αρχιζω να τα χανω σιγα σιγα.λοιπον αλεξη μου,την εχεις δει ηρωας και επαναστατης και προχω και τοσα αλλα που εχω χασει το μετρημα,αλλα δεν προσπαθησες να δεις σαν τριτος τα χαιρια σου και να το βουλωσεις γιατι μαλλον σε πλανεψε το 15λεπτο της ηλιθιας δημοσιοτητας και αρχισες να το παιζεις μενεγακη λεγοντας την μια μαλακια πισω απο την αλλη.ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ.γιατι μιλας και λες χαζομαρες.και εσυ βρε γιωργο μου,προστατεψε τον λιγο,ψυχικο θα κανεις.βρε αλεξη μου,οσα κανουμε στο κρεβατι,στο πατωμα,στον δρομο,στα τζουρα,στα παρκε,τα λεμε μονο μεταξ μας,δεν τα κανουμε βουκινο,ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΤΕΛΑΛΗ,γιατι δεν ειναι ολοι τοσο ανετοι με την πουστια μας ειδικα οταν στην δικη σου περιπτωση πρωταγωνιστει ενα παιδι=μην παιξεις ποτε στο ιδιο εργο με σκυλι η με παιδι,θα σου κλεψει την παρασταση-αλλα εσυ εκει,ολα στην φορα.σου τα λεω εγω που εχω φαει την πουστια με το κουταλι και εχω βιωσει τον ρατσισμο χωρις να εχω κανει τπτ απο οσα εχεις κανει εσυ.δεν ειναι ολα εκει εξω τοσο ροδινα.και επιτελους,κρυβε λογια,δεν ειναι αναγκη να τα πεις ολα στον κοσμο,πες τα σε μια φιλη σου....

aleksis pelikidis είπε...

htan epilogh mou opws les na ta pw ston kosmo giati prin ta pw eixan vgalei ales istories xeiroeteres gia uto kalutera i dikh mou pou isxyei k opoios thelei pisteuei gia tous laous den me noiazei..k otan erthei i wra tis dikhs pistepse me k auta pou lew einai ta idia pou eipa otan apologika k vgika opws vlepeis..
oso gia tis vizites den einai magkia einai viwma mou afou gia uta ekana thn sunenteuksi k gi auta milousa... fulakh,porneia,gay zwh klp...
tespa oso k na sxoliazete arnhtika de tha kanw se kanenan thn xarh na pesw sto epipedo tou.. eleuthera i kakies dhmokratia exoume.. alla tha apantousa se mia epwnymh kakia stis anwnymes den...exw ksepesei polles fores sth zwh mou alla na ksepesw tosoooo xamhla na asxoloumai me anwnyma oxi de paizei :)

Ανώνυμος είπε...

αν εσυ το ειδες το σχολιο μου για κακια,μαλλον εχεις καει απο το 15λεπτο....

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget