14/1/11

Εγω και ο hiv


Στις 24 Ιανουαρίου 2011 το "Εγώ και ο HIV" προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη!

Τι είναι το "Εγώ και ο HIV";

Είναι μια τακτική συνάντηση οροθετικών που εγκαινίασε η Θετική Φωνή σε συνεργασία με το Κέντρο Ζωής και τη Be Positive, στην οποία οροθετικοί (αλλά και ειδικοί γιατροί) προσκαλούν οροθετικούς για να συζητήσουμε για θέματα που μας απασχολούν καθημερινά όπως: έναρξη και διακοπή θεραπείας, σεξουαλικότητα και HIV, λιποδυστροφία, κοινωνικές παροχές και δικαιώματα, και άλλα.

http://positivevoicegr.blogspot.com/2011/01/hiv-24-2011.html
Η πρώτη συνάντηση της Θεσσαλονίκης θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Park (Ίωνος Δραγούμη 81) τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 στις 6 το απόγευμα.

3 σχόλια:

stereocage είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stereocage είπε...

Άσχετο με το θέμα , αλλά πως σου φαίνεται αυτή η άποψη;

Δεν μπορώ να το πιστέψω.....

Δεν μπορώ να το πιστέψω. “Love Parade”, “Gay Parade”, “ομοφυλόφιλοι”. Τι είναι αυτά; Όλοι οι λόγιοι και οι ελευθεριάζοντες των διαφόρων κοινωνιών, κοινοβίων και πάει λέγοντας που δεν χάνουν ευκαιρία να διανθίσουν τα αποξέσματα των...
εντέρων τους με ψωλές, πούτσους , μουνιά, κώλους και άφθονα γαμήσια για να μας τα πουλήσουν ύστερα σαν βαριά λογοτεχνία, ξαφνικά μεταλλαχθήκανε σε πουριτανές καθώς πρέπει παρθένες της Βικτωριανής εποχής.

Ακούς εκεί ομοφυλόφιλοι (Homosexuelles). Λες και έχει ανάγκη η ελληνική γλώσσα για να εκφράσει την συμπαράσταση της και την υποστήριξή στους διάφορους και στις διάφορες να χρησιμοποιεί λέξεις που χρησιμοποιούσαν οι αδερφές της εποχής της Βικτωρίας για να κρύψουν την πουστιά τους και να αποφύγουν τον εξοστρακισμό από την "καλή κοινωνία".

Η Ελληνική γλώσσα δεν έχει ανάγκη μεταγραφών ξένων όρων. Είναι πλουσιότατη. Ομοφυλόφιλοι! Πού το είδαν γραμμένο; Η γλώσσα μας έχει δυναμικές ρωμαλέες λέξεις γεμάτες ποίηση και νόημα, που αποδίδουν με γραφικότητα και χωρίς μέσους όρους και παρανοήσεις: πούστηδες, κίναιδοι, αδερφές, λούγκρες, πουρά, και τα λοιπά και τα λοιπά.. Τι το ποιο ωραίο και δυνατό από το “Παρέλαση Πούστηδων”; Είναι μια έκφραση που αποπνέει αντριλίκι και βαρβατίλα και είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει, θα την βρούνε και θα τους κάνει ευτυχισμένους. Τρέμω με την ιδέα ότι κάποιος θα αποκαλούσε τη "Βασίλω" - καλή του ώρα όπου και αν βρίσκεται - ομοφυλόφιλο. Θα τον είχε βουτήξει στα χέριατου και με δυο τις δύο σαν βαριοπούλες γροθιές του θα του είχε κάνει την μούρη κρέας και μετά θα του είχε κάνει την ιστορική του ερώτηση "Θα μου σκίσεις τη μουνάρα μου ή θα σε ξαναπλακώσω ;". Στο στενάκι του έρωτα, μεταξύ των στυλών του Ολυμπίου Διός και Τέννις, δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι αλλά αδερφές. Ομοφυλόφιλους τους έβρισκες στο Κολονάκι και σε κάνα υπουργείο γνωστό και μη εξαιρετέο, ο νοών.......!

Αλλά οι διάφοροι δήθεν και οι παρέες του θέλουν να το κάνουν όμορφο και καθώς πρεπείστικο. Παρέλαση ομοφυλοφίλων! Όχι βέβαια Παρέλαση Πούστηδων γιατί όχι. Να καταλάβει και η γιαγιά μου τι θέλουν να πουν οι άνθρωποι, γιατί στα αφτιά της το ομοφυλόφιλος ακούγεται σαν αυτό(ς) που αγαπάει τη φύση και τα λαχανικά!

Link: http://www.elladanews.gr/article/545758-den-mporo-na-to-pistepso-.html

pisoglendis είπε...

ti einai afto?

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget