7/2/11

Υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς ο Μπουτάρης


http://www.lifo.gr/now/news/1526?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Απανωτά τα "χτυπήματα" από το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στον Μητροπολίτη Άνθιμο.Ο Μπουτάρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους "Screw",όπου δηλώνει υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων.Τονίζει ακόμη πως θα συνεργαστέι με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε».

Για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης λέει στο περιοδικό: «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας».

Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!Για την ιστορία, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, αναφέρεται οτι είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες»!

εδώ όλη η συνέντευξη: http://screw.gorgo.biz/screw025web20110202.pdf

Πηγή:www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget