8/2/11

H σοκαριστική (και μάλλον ομοφοβική) επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Γιάννη Μπουτάρη.http://lifo.gr/now/news/1530

Όπως γράψαμε και νωρίτερα υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς τάχθηκε ο Μπουτάρης. Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε».

Ο δήμαρχος δηλώνει ότι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λεει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπέρ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Απ' τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν ο Χάρρυ Κλυνν, που έχει μεταλλαχθεί σε μεγάλο πατριώτη και παραδοσιακό άνθρωπο. Στο Facebook του έβαλε μια φωτογραφία αρκετά σόκιν (όρθιοι τρεις ή τέσσερις «τρομακτικοί» άντρες να φιλιούνται γυμνοί. δημοσίως) προσπαθώντας να προκαλέσει απέχθεια και ομοφοβικά συναισθήματα στους αναγνώστες -"τέτοιοι είναι οι γκέι, γυμνοί στους δρόμους κάνουν αίσχη!"- πριν καν διαβάσουν όσα γράφει.

Τα όσα γράφει δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σάτιρα, δεν ξέρω καν αν το προσπαθούν:


ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!!!

Ρε παιδιά, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!!

Ο κυρ Γιάννης ο Γουστάρης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ωχ Παναγία μου...) εζήλωσε δόξα Σεργουλόπουλου και το πήδηξε, λεκτικά τουλάχιστον, το ποταμάκι!

Και καλά οι gay παρελάσεις, χαβαλές να γίνεται... Για τέτοια ψοφάει η Σαλονίκη... Εντάξει και με τους γάμους ομοφύλων... Δε γ@&#%$ ψηλά καπέλα, που λέμε κι εμείς στην Καλαμαριά...

Με το άλλο, όμως, που μας ξεφούρνισες μπάρμπα Γιάννη μαρτυριάρη, τι γίνεται;

«Κατανοώ έμφυτα την διαφορετικότητα, γιατί από ένα σημείο και έπειτα κι εγώ εγκατέλειψα την πεπατημένη και γνώρισα και τις χαρές και τις δυσκολίες αυτής της επιλογής»

Εσύ μπορεί να το κατανοείς κυρ Γιάννη, αλλά δώσε και σε μας κομματάκι χρόνο να το κατανοήσουμε... Δεν καταπίνεται εύκολα αυτό το αγγούρι, μπάρμπα Γιάννη...

Γιατί εδώ που τα λέμε, ξέραμε ότι ασχολείσαι με κρασιά... Γνωρίζαμε ότι μπερδεύεσαι και με αρκούδες... Για κουνέλια όμως, να λέμε και του στραβού το δίκαιο, που να το περιμένουμε; Μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!!!

(Και για την περίπτωση που δεν είχε δείξει το επίπεδό του και τον πολιτικό πολιτισμό του ο Χάρρυ Κλυνν τελείωνει το κείμενο με την εξής «χιουμοριστική» φράση παύλα απειλή)Σε προειδοποίησα κυρ Γιάννη... Βάλε φρένο, μη σε πάρουν στο ψιλό τα καρντάσια... Γιατί έτσι και σε πάρουν, δεν ξέρω σε ποιο "gay bar" θα πας να κρυφτείς... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!![ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!???]

2 σχόλια:

Το Λαγωνικό είπε...

Ομοφοβική;;; Έεελα;;; Δε το πιστεύωωω

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κλύνν,

Οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, διαχρονικά και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν δώσει μάχες για την πρόοδο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε πολλά θέματα οι (πραγματικοί) καλλιτέχνες συγκρούονται με την κυρίαρχη αντίληψη, γίνονται αιρετικοί, ενίοτε και μισητοί από την συντηρητική μερίδα του κοινού. Τολμούν κ. Κλυνν! Οι πραγματικοί ηθοποιοί τολμούν και είναι θερμοί υποστηρικτές των gay δικαιωμάτων. Παραδείγματα πολλά: Τομ Χανκς, Τζούλιαν Μουρ, Σον Πεν κλπ.
Το άρθρο σας κ. Κλυνν, γραμμένο με ένα ιδιαίτερα ομοφοβικό και παιδαριώδη τρόπο, δεν μπορεί να είναι γραμμένο από πραγματικό καλλιτέχνη. Είναι γραμμένο από ένα απαξιωμένο πλέον «καλλιτέχνη» που το ανύπαρκτο ταλέντο του και το φτηνό χιούμορ του, τον κατατάσσει στους θιασώτες του συντηρητισμού και της οπισθοδρόμησης. Με αυτά που γράφετε κ. Κλυνν, μην απορείτε που δεν μπορείτε να καλύψετε ούτε τα έξοδα των ανεκδιήγητων παραστάσεων που ανεβάζετε!


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget