22/2/11

MATURE IN THE CITY from daddylover


“Κατακτώντας έναν Daddy”

Πολλοί φίλοι μέσα από την σελίδα αυτή, ρωτούν πως μπορούν να ¨κατακτήσουν¨ έναν daddy.Το κατακτώ είναι άσχημη λέξη γιατί δεν μιλάμε για στρέμματα γης, θα έλεγα καλύτερα να κερδίσουν έναν daddy.
Θα προσπαθήσω, και το λέω αυτό γιατί δεν μιλάμε για κάτι ουδέτερο μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις, ανθρώπινες ψυχές, ευαισθησίες, ιδιαιτερότητες και αδυναμίες
Το να καταφέρεις μέσα σε αυτή την κοινωνία που ζούμε να κάνεις μία όμορφη σχέση πέρα από το γεγονός πόση διάρκεια μπορεί να έχει είναι φοβερά δύσκολο.
Πρέπει να ξέρεις ότι ένας daddy έχει βιώσει καταστάσεις έχει πληγωθεί από σχέσεις έχει ερωτευτεί έστω μια φορά και το σημαντικότερο έχει κάνει και μία μακροχρόνια σχέση.
Ίσως με αυτό το άρθρο παρεξηγηθώ γιατί το θέμα που άγγιξα είναι λεπτό, λεπτές ισορροπίες που δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιον ένα manual και να του πεις: «ορίστε οι οδηγίες χρήσης» είναι καθαρά προσωπική άποψη και σεβαστή οποιαδήποτε ένσταση και συνεχίζω.
Η σχέση μεταξύ ενός νέου και ενός daddy είναι η πιο δύσκολη σχέση που μπορεί να γίνει και δεν μιλάω για ένα φλερτ 2-3 μηνών μιλάμε πάντα για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, είναι δύσκολη για πολλούς λόγους.
Πρώτον και κυριότερων γιατί στην Ελλάδα δεν την έχει αποδεχθεί ούτε η gay κοινότητα που είναι το πιο βασικό, γιατί είναι ο χώρος που κυκλοφορείς διασκεδάζεις και αισθάνεσαι ελεύθερα, ακόμα και νέους ανθρώπους που γνωρίζεις, σε κοιτούν κάπως, λες και είσαι άρρωστος και θέλεις γιατρό,(Μου το έχουν πει και το γράφω και δεν είναι ακραίο).
Δεύτερον υπάρχει αυτό το χάσμα γενεών που σε κάνει πολλές φορές να θέλεις να φύγεις τρέχοντας και πιστέψετε με, το ίδιο θέλει να τρέξει και ο daddy, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Αυτή η διαφορά ηλικιακής σκέψης μπορεί να μικρύνει κατόπιν διαλόγου, ξεκαθαρίζοντας βασικές ανάγκες που έχει ο καθένας μας όπως η διασκέδαση, η φιλία, η οικογένεια.
Αμοιβαίες υποχωρήσεις που δεν θίγουν βασικές ανάγκες.
Εμπιστοσύνη. γιατί χωρίς αυτήν? που πας?
Και το βασικότερο, πρέπει να καταλάβεις και πάνω από όλα να αποδεχτείς ότι δεν υπάρχουν μονογαμικές σχέσεις.(Όποιος το είπε ήθελε να κρύψει ότι είναι ανοργασμικός).
Δεν θέλω ούτε να μεταφράσω ούτε να ερμηνεύσω τώρα, γιατί μας αρέσουν οι daddies όλα αυτά περί έλλειψη πατρότητας τα άκουσα τα διάβασα τέλος. Θεωρώ ότι είναι καθαρά μια σεξουαλική προτίμηση επέκταση θα κάνουμε σε άλλο άρθρο.
Ένας daddy ξέρει τι θέλει δεν κάνει εύκολα συμβιβασμούς δεν πρόκειται να φτιάξεις ούτε να χαλάσεις ένα τέτοιο χαρακτήρα, θεωρώ ότι ένας τέτοιος άνθρωπος αυτό που ζητάει είναι να του δώσεις κίνητρα και να του ξυπνήσεις μια κρυμμένη ενέργεια που δεν ήξερε ότι είχε, μόνο μαζί σου την βρίσκει γιατί είσαι και έρωτας και φίλος.

QUESTIONS AND ANSWERS FROM YOUR E-MAILS

Q- Daddylover με λένε Αντρέα είμαι 21 ετών και μου αρέσουν οι daddies το τελευταίο χρόνο έχω κάνει αρκετές γνωριμίες, θεωρώ ότι είμαι αρκετά ώριμο άτομο για τη ηλικία μου αλλά αντιμετωπίζω μια μόνιμη αμφιβολία από daddies για το λόγο ότι είμαι μικρός ηλικιακά, άρα και ανώριμος, με ενοχλεί αυτό έχω ερωτευτεί θέλω να κάνω σχέση αλλά θεωρεί ότι δεν είμαι έτοιμος για δέσμευση.

A- Αυτό είναι πρόβλημα φίλε μου και σε καταλαβαίνω, έχω προσωπική εμπειρία και αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι σε αυτή την φάση της ζωής σου κοίτα αυτά τα άτομα φιλικά αλλά με σεξ το λεγόμενο στα αγγλικά friends with benefits μην προσπαθήσεις άλλο αν ήθελε σχέση θα το καταλάβαινες αμέσως αφού θεωρείς τον εαυτό σου ώριμο απόλαυσε την ηλικία σου χωρίς να χαλάς την εικόνα σου και η σχέση θα έρθει μόνη της και πίστεψε με μόνο έτσι κάνεις σχέση όταν το κυνηγάς ποτέ δεν έρχεται.

Where can I go ???

Κάτι ακούσαμε ότι θα γίνει άλλο ένα πάρτι στην Alexander Sauna με διοργανωτές το Café-Bar Πολύχρωμο και το Big Bar σε μια βραδιά Daddy Bear Sauna Party 2 ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνίες αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει μέσα στο Φεβρουάριο.
Μπράβο στα παιδιά Super!!!

2 σχόλια:

isoneedagayboyfriend είπε...

Σε όλες τις σχέσεις είναι σημαντικό να είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές το τι θέλει η κάθε μεριά και το τι δύναται να προσφέρει. Σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει ένας παραπάνω λόγος γιατί υπάρχουν προφανείς συγχυτικοί παράγοντες. Στερεοτυπικά ο daddy θέλει να είναι ..daddy, μέντορας, να επαληθεύει το πέρασμα της μπογιάς του κτλ και ο νέος θέλει να είναι γιος, γαλουχούμενος, να επαληθεύει την αξία του σαν άνθρωπος μέσα από το ενδιαφέρον ενός "ώριμου" άντρα. Τα στερεότυπα είτε ισχύουν είτε όχι όταν μπορούν τόσο εύκολα να παρέμβουν σε μια σχέση, αποτελούν εμπόδια στην ανάπτυξη της. Το ξεκαθάρισμα και η ειλικρίνια εδώ μπορούν γρήγορα να αποσαφηνίσουν το πεδίο και να επιτρέψουν στους δύο ανθρώπους να γίνουν ακριβώς αυτό: Δυό άνθρωποι, που στη συνέχεια μπορούν συνειδητά να δεχτούν ή να απορρίψουν αυτά τα στερεότυπα.

Thomas Xomeritis είπε...

Και σκεφτόμουν όταν την πρωτοδιάβασα ότι μου αρέσει η συγκεκριμένη στήλη.

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget