4/4/11

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ“Δε μπορώ σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσω, όχι μόνο την ομοφυλοφιλία, αλλά οτιδήποτε αφορά τους ανθρώπους, με το πνεύμα του αν πουλάει ή όχι”

Συνέντευξη Γιώργος Τσιτιρίδης


 Με αφορμή τη συνέντευξη Μπουτάρη έγραψες ένα κείμενο για τους γάμους των γκέι. Γιατί το έκανες αυτό; Κάποιοι είπαν ότι πήγες να εκμεταλλευτείς τη δημοσιότητα του θέματος.

Με αφορμή τη συνέντευξη Μπουτάρη, αναδημοσιεύθηκε ένα άρθρο που είχα γράψει για τους γάμους των ομοφυλόφιλων. Το άρθρο αυτό είχε γραφτεί σε ανύποπτο χρόνο, συγκεκριμένα γράφτηκε 6 χρόνια πριν και είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο λόγος που έκανα αυτήν την αναδημοσίευση είναι γιατί η συνέντευξη Μπουτάρη έγινε η αιτία να αρχίσουν να ακούγονται πάλι διάφορες υστερικές και κατά την άποψή μου οπισθοδρομικές φωνές γύρω από το θέμα αυτό. Και επειδή πιστεύω πραγματικά ότι αυτού του είδους οι αντιλήψεις πηγαίνουν την κοινωνία μας πίσω και προκαλούν δυστυχία στους ανθρώπους παράγοντας μίσος, γι’ αυτό ήθελα να αναδημοσιεύσω το άρθρο αυτό προκειμένου να υπάρχει και αυτή η άποψη δημοσίως. Σε ό,τι άφορα το κομμάτι που λέτε πως «κάποιοι είπαν ότι πήγες να εκμεταλλευτείς την δημοσιότητα του θέματος» και σας το λέω με πολύ καλή διάθεση αυτό, μην το πάρετε προσωπικά, αλλά οι ερωτήσεις τύπου «κάποιοι είπαν…» με ενοχλούν πάρα πολύ και πραγματικά απορώ πώς γίνονται δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Δε με ενδιαφέρει τι είπαν κάποιοι. Μπορεί να με ενδιαφέρει τι θα πει επώνυμα κάποιος συγκεκριμένος, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της άποψής του και κατά συνέπεια έχει κάποιο νόημα να του απαντήσω. Αυτή η καινούργια μόδα των αγνώστων «κάποιων» που λένε διάφορα, με βρίσκει απόλυτα αντίθετο.
 Όπως είπες και στο κείμενο σου είσαι υπέρ των γάμων. Θα πάντρευες ένα γκέι ζευγάρι ως κουμπάρος;

Η στάση μου σε αυτό που με ρωτάτε, είναι η εξής απλή, πως όπως ακριβώς θα αντιμετώπιζα μια τέτοια πρόταση από ένα φιλικό ετεροφυλόφιλο ζευγάρι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα ανταποκρινόμουν και σε ένα φιλικό μου ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

 Τι πιστεύεις για την υιοθεσία; Να υιοθετούν οι γκέι παιδιά και γιατί;

Αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο θέμα, το οποίο με έχει απασχολήσει και προβληματίσει πάρα πολύ και παρ’ όλα αυτά δε μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει σε μια καθαρή άποψη. Για να είμαι όμως ειλικρινής, πρέπει να πω ότι κλίνω περισσότερο στο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Και αυτό βασισμένος περισσότερο στην απλή αλλά ουσιαστική θεωρία, ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να προσφέρεις σε ένα παιδί είναι η αγάπη προς αυτό και η αγάπη που υπάρχει στο ζευγάρι που μεγαλώνει αυτό το παιδί και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτήν την αγάπη δε μπορεί να την εγγυηθεί κανένα ετερόφυλο ζευγάρι και δεν είναι θέμα φύλων, αλλά θέμα ανθρώπων. Υπ΄ αυτήν την έννοια μπορεί κάλλιστα ένα παιδί να βρεθεί σε ένα ετερόφυλο ζευγάρι με τρομακτικά προβλήματα, που να έχουν τρομακτικές συνέπειες για το παιδί. Από την άλλη μπορεί να βρεθεί σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που να υπάρχει μόνο η αγάπη μέσα στο σπίτι. Με βάση αυτό λοιπόν, αισθάνομαι ότι κλίνω περισσότερο προς το δικαίωμα υιοθεσίας και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Αλλά θα σας έλεγα ψέματα, αν σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν μέσα στο μυαλό μου και πολλά άλλα επιχειρήματα και πολλές άλλες απόψεις, τα οποία με κάνουν πολλές φορές να μην είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό.
 Αν γίνει τελικά κάποτε gay pride στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα πήγαινες;

Γιατί όχι;

 Γιατί ακόμα και στο Ράδιο Αρβύλα η σάτιρα του γκέι γίνεται μονοδιάστατα και οι γκέι παρουσιάζονται ως μια καρικατούρα του γυναικείου φύλου;

Διαφωνώ πολύ με την ερώτησή σας. Κατ’ αρχήν στο «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχει γίνει ποτέ καμία σάτιρα για τους ομοφυλόφιλους. Μπερδεύετε ίσως μερικές φορές τους ρόλους που υιοθετούμε, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με ομοφυλόφιλους. Μέσα μας έχουμε διάφορους χαρακτήρες, που μας έχουν μείνει ακόμα και από το «ΑΜΑΝ» αν θέλετε. Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες που είναι πολύ έντονος, είναι οι χαρακτήρες που υποδυόμασταν στις τρεις ξανθές φίλες. Όταν όμως φοράς όλα εκείνα τα γυναικεία αξεσουάρ και εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο, πολλοί υποθέτουν ότι κάνεις τον ομοφυλόφιλο ή τον γκέι, ενώ εμείς βγάζουμε περισσότερο τη γυναικεία προσέγγιση στα πράγματα και μάλιστα μέσα από αυτό το χαρακτήρα της ξανθιάς. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λέτε, ότι μέσω του Ράδιο Αρβύλα έχουν παρουσιαστεί οι γκέι ως καρικατούρα του γυναικείου φύλου.

 Αυτοί που σας κατηγορούν ισχυρίζονται οτι σε περιπτώσεις όπως π.χ. οι ξανθιές, οι ταξιτζήδες κ.λ.π. σατιρίζετε μια πλευρά της προσωπικότητας τους, ενώ στους γκέι και τις τρανς, την ίδια τους τη φύση και την ταυτότητά τους... Τι λες γι' αυτό;

Αν και μου λέτε πάλι πράγματα που λένε οι άγνωστοι «κάποιοι», παρ’ όλα αυτά θα σας απαντήσω λέγοντας ότι και σε αυτήν την ερώτηση διαφωνώ. Ποτέ με ποτέ δεν έχουμε σατιρίσει την ουσία ενός ομοφυλόφιλου ανθρώπου, δηλαδή την ίδια του τη φύση και την ταυτότητά του. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Αν έχετε κάποιο παράδειγμα να μου φέρετε ή κάποιο βίντεο, με πολύ μεγάλη χαρά θα το δω. Ότι έχουμε χρησιμοποιήσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες, ναι έχουμε χρησιμοποιήσει, με τον ίδιο τρόπο που έχουμε χρησιμοποιήσει, όπως και εσείς είπατε, λαϊκούς χαρακτήρες, το χαρακτήρα του μάτσο άντρα, του ταξιτζή, της ξανθιάς και πολλών άλλων κοινωνικών ομάδων που υπάρχουν στη χώρα μας και όχι μόνο.

 Γνωρίζεις το “Screw”; Το έχεις διαβάσει ποτέ; Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα στήλη ή κάτι που σου έκανε εντύπωση;

Το Screw η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα, ούτε το είχα διαβάσει ποτέ. Η συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη έγινε η αιτία να το γνωρίσω, αλλά και μέχρι τώρα που μιλάμε έχω διαβάσει μόνο τη συνέντευξη, δεν έχει πέσει στα χέρια μου το περιοδικό. Έχω μπει στο site και έχω δει κάποια πράγματα όμως. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι αυτή η απόλυτη έλλειψη «καθωσπρεπισμού» που έχει το περιοδικό (σιχαίνομαι τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν, σε σχέση με τα σχετικά κοινωνικά δεδομένα τουλάχιστον, σουρεαλιστικά και ανατρεπτικά εξώφυλλα. Όπως για παράδειγμα αυτό που είχατε με το Μπουτάρη, που κάτω κάτω στο εξώφυλλο γράφατε «τρόποι για τρελό γαμήσι» ή «για καλό γαμήσι», κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι ακριβώς, είναι τόσο ανατρεπτικό και κατά συνέπεια ενδιαφέρον, που αυτό και από μόνο του μου αρέσει.

 Τελικά τα έχεις με τον Κωστάκη; Θα πρέπει να είστε το πρώτο ζευγάρι που θα παντρέψει ο Μπουτάρης.

Κοιτάξτε, θα ήθελα πάρα πολύ να σας παρακαλέσω να μη μιλάμε για τα προσωπικά μου σε συνεντεύξεις. Είναι ένα θέμα που με έχει πληγώσει πολύ, δε θέλω να δώσω συνέχεια. Αν έχετε την καλοσύνη ας το αφήσουμε. Μου φέρθηκε πολύ σκάρτα το αγόρι αυτό.

 Πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον έρωτα σου για ένα floor manager;

Ένα βλέμμα ήταν, ένα ξαφνικό βλέμμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μια αληθινή, ανθρώπινη, αυθόρμητη στιγμή που οδήγησε εκεί που οδήγησε. Αλλά όπως σας είπα και πριν, μη με τυραννάτε άλλο, πονάω…

 Το ήξερες ότι σας κάνανε άρμα στο Καρναβάλι της Ξάνθης εσένα και τον Κωστά;

Βεβαίως το γνωρίζω. Και στο Πατρινό καρναβάλι, ένα πολύ μεγάλο άρμα και σε πολλά καρναβάλια της χώρας. Όπως είπαμε και στον αέρα της εκπομπής, μπράβο τους γιατί αυτά είναι τα πραγματικά καρναβάλια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί πραγματικά είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνανε.

 Πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία πουλάει;

Δε μπορώ σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσω, όχι μόνο την ομοφυλοφιλία, αλλά οτιδήποτε αφορά τους ανθρώπους, με το πνεύμα του αν πουλάει ή όχι. Δεν αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τις ζωές τους και την κοινωνία μας με τέτοιου είδους όρους και τέτοιου είδους αντιλήψεις.

 Οι γκέι φίλοι και γνωστοί σου ενοχλούνται με αυτά που λες και παρουσιάζεις την εκπομπή σου ΤΙ σου λένε;

Σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούνται, εξάλλου δε νομίζω ότι υπάρχει και κανένας λόγος για να ενοχληθούν. Οι φίλοι μου είναι άνθρωποι με πολύ αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, καταλαβαίνουν πως λέγονται τα πράγματα και με ποιο πνεύμα. Επίσης, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει και πάρα πολλές εκπομπές που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, που ευθέως προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να ενοχλούνται.

 Πως θα ένιωθες αν έκανες σέξ με μια γυναίκα και αυτή σου έλεγε μετά ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου και παλιά ήταν αγόρι;

Θα ένιωθα πολύ παράξενα και νομίζω θα με ενοχλούσε. Θα απαιτούσα κάτι τέτοιο να το είχα μάθει πριν κάνω σεξ μαζί της.

 Οι λεσβίες γιατί δεν αποτελούν μέρος της σάτιράς σας;

Δεν κάνουμε καμία εξαίρεση σε τίποτα στη σάτιρά μας, πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Πρέπει να σας εξηγήσω, για μια ακόμη φορά, πως δεν έχουμε σατιρίσει ποτέ την ουσία της ομοφυλοφιλίας ή των ερωτικών – σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ αντρών ή κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιοι χαρακτήρες και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να γίνεται κάποια παρωδία σε κάποια χαρακτηριστικά τους, αυτό δε σημαίνει ότι σατιρίζεις, όπως με ρωτήσατε σε προηγούμενη ερώτηση, τη φύση, την ουσία ή την ταυτότητα του κάθε ανθρώπου. Οπότε, αν είχαμε μέχρι σήμερα κάποιο ερέθισμα, κοινωνικό, πολιτικό, τηλεοπτικό, lifestyle, ή οτιδήποτε άλλο, που να μας οδηγούσε στο να δημιουργήσουμε ένα σατιρικό βίντεο στο οποίο θα πρωταγωνιστούσαν λεσβίες, να ‘στε σίγουροι ότι θα το κάναμε, απλά δεν έχει τύχει.

 Κάνεις από μικρή ηλικία ραδιόφωνο και μάλιστα πειρατικό. Νοσταλγείς εκείνη την εποχή; Πως ήταν τότε η Θεσσαλονίκη τι κρατάς από εκείνα τα χρόνια;

Ναι η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα από πολύ μικρός στο ραδιόφωνο, το πειρατικό ραδιόφωνο εκείνη την εποχή, και συγκεκριμένα ήμουν 11 – 12 χρονών, όταν πρωτοβγήκα. Σίγουρα τη νοσταλγώ, τη σκέφτομαι με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο στα χείλη μου και με ένα πολύ ωραίο αίσθημα μέσα μου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν πάμε μπροστά και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω το ίδιο και αυτές τις εποχές. Απλά η άγνοια κινδύνου, η ανεμελιά και η αθωότητα ήταν τόσο πολύ έντονα που αναμφισβήτητα διαφοροποιείται πολύ το τότε σε σχέση με το σήμερα. Αυτό ακριβώς κρατάω από εκείνα τα χρόνια, την αθωότητα και την ανεμελιά. Η Θεσσαλονίκη εκείνη την εποχή είχε πιο έντονη ταυτότητα. Ήταν μια πόλη που ήταν στην κοσμάρα της, μια rock ‘n roll πόλη, που πιστεύω πως με το πέρασμα του χρόνου το έχασε καπως.

 Τι προτιμάς τηλεόραση η ραδιόφωνο;

Προτιμάω και τα δύο. Αν όμως έπρεπε υποχρεωτικά να επιλέξω ένα από τα δύο, θα διάλεγα σίγουρα το ραδιόφωνο. Είναι πολύ πιο ανθρώπινο μέσο, είναι ένα καταφύγιο, είναι θεραπευτικό, ενώ αναμφισβήτητα η τηλεόραση είναι πιο σκληρή και πιο ψυχοφθόρα.

Τι απεχθάνεσαι στην τηλεόραση και τι σε γοητεύει;

Στην τηλεόραση απεχθάνομαι αυτό που είπα πιο πριν, ότι δηλαδή η διαδικασία παραγωγής σε αυτήν είναι μια πολύ πολύ κουραστική υπόθεση. Η ίδια η τηλεόραση είναι απάνθρωπα ανταγωνιστική, δε θα έπρεπε να είναι αλλά έτσι την έκανε το σύστημα και η όλη διαδικασία είναι ψυχοφθόρα. Επίσης, απεχθάνομαι όλο το παρασιτικό περιβάλλον που λειτουργεί γύρω από αυτήν. Αλλά με γοητεύουν και πολλά πράγματα. Με γοητεύει η δύναμή της, όταν αυτή χρησιμοποιείται σωστά, και το πόσο ισχυροί δεσμοί μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των ανθρώπων που θα παρακολουθήσουν μια εκπομπή και της ίδιας της εκπομπής, όταν υπάρχει αλήθεια και ανθρωπιά.

 Η αναγνώριση που ήρθε με το “Κομφούζιο” πως ξεκίνησε; Ποιανού ιδέα ήταν;

Είμαι στη τηλεόραση από το ’88, το “Κομφούζιο” είναι η πρώτη πανελλαδική δουλειά που έχω κάνει, προηγήθηκαν τηλεοπτικές δουλειές σε τοπικό επίπεδο. Η ιστορία του “Κομφούζιο” είναι η εξής απλή ιστορία: εγώ ήμουν στην ΕΡΤ3 και η τότε διοίκηση της με φώναξε και μου ζήτησε να δημιουργήσω μια εκπομπή νεανική, απογευματινή, καθημερινή, ζωντανή. Αυτό για μένα ήταν κάτι πολύ εύκολο, μου έβγαινε αβίαστα. Μου σύστησαν τότε και τον Αντώνη Παραρά, τον καλό μας φίλο που χάσαμε, τον οποίο συμπάθησα και εκτίμησα αμέσως, επέλεξα και έναν από τους σκηνοθέτες της ΕΡΤ3 που θεώρησα ότι είναι πιο νέος, πιο σύγχρονος, πιο δημιουργικός, συγκεκριμένα το Μιχάλη Λεάνη και έτσι ξεκίνησε το Κομφούζιο.

 Αγαπάς πολύ την Θεσσαλονίκη, δεν έφυγες ποτέ για να πάς Αθήνα. Τι σε ενοχλεί και τι σου αρέσει στην πόλη; Τι θα άλλαζες;

Ναι αγαπάω πολύ τη Θεσσαλονίκη, όπως είναι λογικό, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, αλλά όσο αντικειμενικός κι αν μπορώ να είμαι, νομίζω ότι ο λόγος που τη αγαπάω δεν είναι μόνο γιατί είναι η πόλη μου, αλλά και γιατί είναι μια πολύ ιδιαίτερη και πανέμορφη πόλη, με μια ιδιαίτερη αύρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι και η Θεσσαλονίκη δυστυχώς έχει γίνει απάνθρωπη, οι ρυθμοί της είναι τελείως τρελοί και σε πολλές περιπτώσεις εκνευριστικοί. Αυτό που μου αρέσει είναι η ίδια η πόλη και το γεγονός πως όσο άσχημα και να της φερθούν, ό,τι κι αν της κάνουν, αυτή παραμένει πανέμορφη. Αυτό που θα άλλαζα είναι η νοοτροπία των ανθρώπων που μέχρι σήμερα διαχειρίζονται αυτήν την πόλη, πράγμα το οποίο ελπίζω πως έχει αλλάξει, θα το δούμε βέβαια στην πράξη και εννοώ τη δημαρχία του Γιάννη Μπουτάρη. Επίσης θα άλλαζα τη νοοτροπία της κλάψας που έχουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη, για όλα μας φταίει η Αθήνα, που ακόμα και σε ένα βαθμό να είναι αληθινό, δε θα έπρεπε να δίνουμε καμία σημασία, θα έπρεπε να μένουμε εδώ, να δημιουργούμε και να μην έχουμε ανάγκη κανέναν.

 Θα πολιτευόσουν ποτέ; Τότε με τις φωτιές στην Χαλκιδική τόλμησες και βγήκες αρθρώνοντας πολιτικό λόγο ως απλός πολίτης.

Νομίζω ότι ο πολιτικός λόγος ως λόγος απλού πολίτη είναι ο πιο σημαντικός. Δηλαδή, θεωρώ τον πολιτικό λόγο που αρθρώνουμε μέσα από τις εκπομπές μας εξίσου σημαντικό, αλλά όπως και εγώ τότε που ήμουν σημαντικά συγχυσμένος, έτσι και ο κάθε πολίτης νομίζω ότι όταν αρθρώνει πολιτικό λόγο, αλλά περισσότερο όταν ενεργεί πολιτικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για να πολιτευτώ, αλλά τις έχω αρνηθεί και μου φαίνεται ότι είναι κάτι που δε νομίζω να κάνω. Είναι τόσο σάπιο και βρώμικο όλο αυτό το περιβάλλον και δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις νοοτροπίες τους.

 Γιατί τα έχεις βάλει με τον Άνθιμο; Πιστεύεις στο Θεό και στις θρησκείες;

Κατ’ αρχήν, δεν τα έχω βάλει με τον Άνθιμο τόσο όσο πιστεύετε και αυτό γιατί δεν προσωποποιώ τα πράγματα. Κατά δεύτερον, στις θρησκείες δεν πιστεύω και πάρα πολύ, δεν τις χωνεύω ιδιαίτερα, θεωρώ ότι, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκαν, μάλλον εκφυλίστηκαν, είναι η βασική αιτία για τεράστιες δυστυχίες στους ανθρώπους και στις κοινωνίες γενικότερα. Στο Θεό πιστεύω με έναν δικό μου τρόπο και επειδή πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντική η σχέση του ανθρώπου με το Θεό του, όποιος και αν είναι αυτός, γι’ αυτό εκνευρίζομαι πάρα πολύ με όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται τη σχέση αυτή και τη σημασία της και τη χρησιμοποιούν προκειμένου να καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας και να ασκούν εξουσία, με την κακή της έννοια, από τις θέσεις αυτές.

 Πες μας δυο λόγια για τον “Imagine”. Τι σημαίνει για σένα και πως ξεκίνησε;

Ο “Imagine” είναι από ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη τελευταία στη ζωή μου και συνεχίζει να συμβαίνει. Είναι ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Από πολύ μικρό παιδί ονειρευόμουν το δικό μου ραδιοφωνικό σταθμό, το πώς θα είναι σε επίπεδο προγράμματος, σε επίπεδο συνεργατών, πώς θα είναι το στούντιο κ.τ.λ. και μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ενώ είχα τη δυνατότητα να δημιουργήσω έναν ραδιοφωνικό σταθμό νωρίτερα, περίμενα την κατάλληλη στιγμή και νομίζω πως καλά έκανα, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή, βρεθήκαμε με αυτούς που έπρεπε να βρεθούμε, με το Γιάννη Σερβετά και το Χρήστο Κιούση και ξεκίνησε η υπόθεση που λέγεται “Imagine”. Για μένα είναι ένα καταφύγιο και εκτιμώ αφάνταστα τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τους ακροατές μας.

 Ποια είναι τα μελλοντικά σου όνειρα;

Το μοναδικό μελλοντικό μου όνειρο είναι να είμαι ήρεμος και ευτυχισμένος.

6 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

εννοειται οτι το γκεη πουλαει και το ξερει πολυ καλα ο αντωνακης αυτο , μ εχει ψιλοπεισει οτι τα πιστευει ολα αυτα αλλα ξερεις κατι στο δημοσιο λογο ολοι και καλα ειναι ανετοι αρκει αν μην ειναι ο αδερφος τους , ο πατερας τους, ο γυιος τους αδερφη

phoinix είπε...

καλά το οτι δεν παίζουνε με τη gay καρικατούρα να το δηλώνει και να το πιστεύει? Μάλλον του έγινε τόσο δικός του ο ρόλος που το ξέχασε! ουστ!

Gender Terrorist είπε...

Εκτός απ'τα τραγικά σεξιστικά στερεότυπα τα οποία αφειδώς αναπαράγει ΟΛΗ τη γαμημένη ώρα, δε χρειάζεται τίποτε άλλο για να φανεί το πόσο είναι εντελώς κολλημμένος στο σεξισμό και την ουσιοκρατία

 Πως θα ένιωθες αν έκανες σέξ με μια γυναίκα και αυτή σου έλεγε μετά ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου και παλιά ήταν αγόρι;

Θα ένιωθα πολύ παράξενα και νομίζω θα με ενοχλούσε. Θα απαιτούσα κάτι τέτοιο να το είχα μάθει πριν κάνω σεξ μαζί της.

Ναι. Γιατί μετά τί; Θα γινόταν πούστης χωρίς να το θέλει; Ω τι τραγικό! Θα απαιτούσε κιόλας! Μήπως θα την έδερνε κιόλας μετά;

Τεσπα. Αναρωτιέμαι γιατί θεωρείται σημαντική φιγούρα αυτός ο τυπάς.

maximos είπε...

θα πω πραγματα βαρια και δεν θελω....

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησε, οι ερωτήσεις σου να μην έχουν τόσο ''μεσημεριανή'' χροιά.

pisoglendis είπε...

rotao oti thelo na matho apo ton kathena...

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget