31/8/11

Ταξιδεύοντας… γυναικείες ποιητικές φωνές στη γραφή και την εικόνα.


Γαζία» Καρόλου Ντηλ 22, Θεσσακονίκη, 30/8 ως 5/9.* Η Ευαγγελία Δουκάκη και η Ελένη Καρασαββίδου, συνταξιδιώτισσες και φίλες, συναντιούνται σε μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα το εύθραυστο της στιγμής και το άυλο τόπου και «συνόρων», στην «Γαζία» Καρόλου Ντηλ 22, αναβιώνοντας τους ιστορικούς πεζόδρομους του Κέντρου, από 30/8 ως 5/9. Η ημέρα των εγκαινίων θα πλαισιωθεί από γυναικείες ποιητικές φωνές της Θεσσαλονίκης με θέμα (κυρίως) το Ταξίδι, ώρα έναρξης 9η βραδινή…

* Συμμετέχουν οι: Φανή Αθανασιάδου, Κωνσταντίνα Αλαμπορινού, Έφη Κανξίδου, Μαίρη Καούνη, Ελένη Καρασαββίδου, Μαρία Πισιώτη, Λίνα Σπεντζάρη, Καίτη Τσιότσκα. Στην εκδήλωση θα γίνει ειδική αναφορά στο έργο της Πόπης Σφαλαγκάκου σε ανάγνωση του Αντώνη Επίκουρου.
* Την εκδήλωση ντύνει μουσικά το συγκρότημα Ωδή-πόροι: Θανάσης Τσίρος: μπουζούκι Κώστας Βασιλειάδης: φυσαρμόνικα, Σταύρος Μωραϊτης: τραγούδι και κιθάρα Δημήτρης Ζαγοριανός: κιθάρα και τραγούδι, Βασίλης Χατζόπουλος : τραγούδι και κιθάρα, Αλεξίου Γιούλη, Έλλη Χατζηκυριακίδου: τραγούδι.
* Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Ν.Α Ευρώπης

1 σχόλιο:

alikaki είπε...

sas aresei o solomos?
ouoy me lemoni kai ouzaki o protos mezes

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget