20/11/11

Οι "Θετικές ιστορίες" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Η t-shOrt, ο Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σας ενημερώνουν για την κινηματογραφική διανομή της ταινίας

«Θετικές ιστορίες»

Από 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2011, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


H σπονδυλωτή ταινία μεγάλου μήκους "Θετικές Ιστορίες", παραγωγής t-shOrt, 2010, βγαίνει στην κινηματογραφική διανομή, στις 25 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο του Ίδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εν όψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του a.i.d.s.
Η ταινία αποτελείται από 6 ιστορίες (ταινίες) μικρού μήκους με κοινή θεματική τον ιό HIV. Πέντε (5) σκηνοθέτες σε μία σύνθεση ιστοριών με αλήθειες και ψέματα για το Aids, θέτουν προβληματισμούς και ανοίγουν διάλογο γύρω από την ασθένεια του αιώνα μας.
Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Συνέβαλλαν οι ΜΚΟ: «Θετική φωνή», «Κέντρο Ζωής», «Praksis» και η κινηματογραφική διανομή έγινε με την ευγενική χορηγία της MSD. Η διοργάνωση της διανομής γίνεται σε συνεργασία με το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Μαζί με την ταινία θα προβάλλεται και η μικρού μήκους ταινία «Οι άντρες δεν κλαίνε» διάρκειας 17΄, σε σκηνοθεσία του Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη με ανάλογη θεματική, ενώ καθ΄ όλη την εβδομάδα της διανομής θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις σχετικές με την ενημέρωση γύρω από το aids.


Προβολές: 25 Νοεμβρίου έως και 1Δεκεμβρίου, στις 20:30
Αίθουσα: Κινηματογράφος Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Πληροφορίες: 210.3418550, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00
και στην Iστοσελίδα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Όλα όσα αφορούν στην ταινία και στην κινηματογραφική της διανομή μπορείτε να τα πληροφορηθείτε από την σελίδα της t-shOrt για τις ΘΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget