2/12/11

Ερχεται


Κυκλοφορεί σήμερα στην Αθήνα
αύριο στην Θεσσαλονίκη
και από Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
Μην ξεχνάτε
από Δευτέρα θα είναι έτοιμο και το site μας
fagazine.gr
Επισκεφθείτε μας
Καλή ανάγνωση

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη δίνη της αποκάλυψης ενός ανείπωτου εφιάλτη, με θύματα πολλά ανήλικα παιδάκια, ζει από χθες τη νύχτα το Ρέθυμνο. Σαρανταεπτάχρονος προπονητής νεανικής αθλητικής ομάδας και ταυτόχρονα γυμναστής σε σχολείο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με δύο 13χρονα αγόρια, μέλη της ομάδας που προπονούσε.
Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, το οποίο είχε γίνει κολαστήριο για ανήλικα αγόρια που βρέθηκαν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του 47χρονου, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη, συντονισμένη όσο και βασανιστική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου.
Η πολύμηνη προσπάθεια δεκάδων αστυνομικών από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, οι οποίοι ακολουθούσαν νυχθημερόν τις κινήσεις του, όσο και των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, που κλήθηκαν πολλές φορές να διαπιστώσουν πού και πώς εξελίσσονταν τα σεξουαλικά όργια στα οποία εξανάγκαζε τα παιδιά να συμμετέχουν, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 χθες του βράδυ. Ο 47χρονος κατελήφθη γυμνός πάνω στο κρεβάτι μαζί με τα δύο ανήλικα αγόρια, τα οποία είχαν εξαναγκαστεί σε στοματικό σεξ.

Στο νοσοκομείο

Παρελήφθησαν από εξειδικευμένο προσωπικό, ενήμερο για την κατάσταση - που πρέπει να αντιμετωπιστεί με λεπτότητα και διακριτικότητα απέναντι στα παιδιά - προκειμένου να μεταφερθούν αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε ήδη ειδοποιηθεί να βρίσκεται εκεί ο αρμόδιος ιατροδικαστής για να τα εξετάσει και να συγκεντρώσει κάθε πιθανό δείγμα γενετικού υλικού, καθώς, όπως πρέπει να διευκρινιστεί για μια ακόμη φορά, τα δύο συγκεκριμένα παιδιά που βρέθηκαν γυμνά στο κρεβάτι είχαν αναγκαστεί να ικανοποιήσουν στοματικά το μέντορα και προπονητή τους.

Ανώνυμος είπε...

γκάβλωσα τώρα...

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget