15/1/12

Προσέλκυση της παγκόσμιας ομοφυλοφιλικής κοινότητας | Συμμετέχουσες Επιχειρήσεις | Νέα για Fitur


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει το πρόγραμμα ανάπτυξης προορισμών της Ελλάδας και της Κύπρου για την προσέγγιση της LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) κοινότητας. H εταιρεία The Trendsetters by morantis, η οποία εξειδικεύεται στα καταναλωτικά χαρακτηριστικά της LGBT κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει την πρωτοποριακή πλατφόρμα destsetters.com, μέσα από την οποία προβάλλεται μία σειρά από επιλεγμένα ξενοδοχεία και προορισμούς που εντάσσονται στο πρόγραμμα.

Το destsetters.com θα κάνει την πρώτη του δυναμική παρουσίαση στην παγκόσμιας εμβέλειας τουριστική έκθεση FITUR 2012, η οποία διοργανώνεται στη Μαδρίτη της Ισπανίας, από 18-22 Ιανουαρίου, στο ειδικό segment της έκθεσης σχετικά με τον LGBT τουρισμό.

Σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες των εταιρειών που συμμετέχουν στο project, το destsetters.com αναπτύσσει κουλτούρα και παιδεία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της LGBT κοινότητας. Στα πλαίσια, μάλιστα, προώθησης του Gay Comfort, αναπτύσσουν από κοινού υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Η ασφάλεια και η φυσική ομορφιά των προορισμών είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν και προορισμοί που καταρρίπτουν τα τετριμμένα στερεότυπα που ακολουθούνται συνήθως για την LGBT κοινότητα.

Σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας The Trendsetters by morantis, είναι η συμμετοχή της στα παράλληλα συνέδρια σχετικά με την ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού, στα πλαίσια της FITUR 2012. To project destsetters.com θα παρουσιαστεί ως υποδειγματική λύση αξιοποίησης της δυναμικής του LGBT κοινού για ανάπτυξη του τουρισμού σε μία χώρα της οποίας η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση, προβάλλοντας μία ενεργή Ελλάδα, απόλυτα αναπτυγμένη τουριστικά και πρωτοπόρο στις επαγγελματικές τουριστικές εξελίξεις. Σημειώνεται ότι η ελληνική αυτή συμμετοχή έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης (Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου) και αναμένεται να έχει κάλυψη από τα παγκόσμια ειδησεογραφικά μέσα, με αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή προβολή της Ελλάδας και του τουρισμού της.

Στο περίπτερο του destsetters.com, θέλοντας να προβληθεί η υψηλή γαστρονομία της Ελλάδας, θα παρουσιαστεί το λικέρ μαστίχας Skinos, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες μία ανεπανάληπτη γευστική ελληνική εμπειρία.

Τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στο project είναι τα εξής:
Σαντορίνη

Andronis Exclusive - Οία

Imperial Med - Καμάρι

Aqua Suites - Ημεροβίγλι

Armeni Village - Οία

Pegasus Suites & SPA - Ημεροβίγλι

Sunny Villas - Ημεροβίγλι
Χαλκιδική

Elea Village Resort - Σιθωνία
Θεσσαλονίκη

Anatolia Hotel
Μύκονος

Αρχοντικό - Χώρα Μυκόνου

Διόνυσος Hotel - Ορνός
Παρος

Αρχιπέλαγος Resort Hotel - Αγία Ειρήνη

Paros Agnanti Hotel - Παροικιά
Φολέγανδρος

Πήγαδος Hotel & Villas
Κρήτη

Thalassa Beach Resort – Χανιά

Vritomartis Hotel & Bungalows – Σφακιά
Άνδρος

Perrakis Hotel - Κυπρί
Κύπρος

Thalassa Boutique Hotel & SPA (Leptos Hotels) – Πάφος

Πολυτελείς μεταφορές

Exclusive V.I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget