8/8/12

η Οροθετικότητα μπορεί και Ποδηλατεί


Η Έλενα κι ο Ιωσήφ γνωρίστηκαν σε μια ποδηλατοβόλτα... Εκεί ένα αμοιβαίο χαμόγελο δημιούργησε την πρώτη συμπάθεια που ωρίμασε και γέννησε έναν έρωτα φιλικό που φλέρταρε ταυτόχρονα με το ποδήλατό τους... Τα μάτια μόνα τους κατεύθυναν τα πάντα...
Έτσι μίλησε λοιπόν ο Ιωσήφ στην Ωραία Ελένη του για το Ταξίδι του,όχι στην Τροία, στην Θεσσαλονίκη.Για έναν μεγάλο σκοπό: για να μάθει η Ελλάδα και ο κόσμος ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους είναι ισότιμες, ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας, ασθένειας.. ότι όλοι μπορούν, αν θέλουν, να αποβάλλουν το σύνδρομο της προκατάληψης και του φόβου από την ζωή τους..
Για να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η ζωή μας προκαλεί αλλά εμείς αντιστεκόμαστε!
Για Εκείνους λοιπόν το Ταξίδι! Γιατί η Οροθετικότητα μπορεί και Ποδηλατεί!
                Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το ποδήλατο ως Δούρρειο Ίππο... Με όπλα το χαμόγελο, την υπερηφάνεια μας, την αγάπη μας πρωτίστως για τον συνάνθρωπό μας... Mε συμπολεμιστή τον Γιώργο...Για να γκρεμιστούν τα τείχη της ψυχής, του νου και της καρδιάς σας! Για να αγκαλιάσετε Εκείνους που έμειναν απροστάτευτοι στην απειλή του ιού. Γιατί σε αυτόν τον κόσμο όλοι χρειάζονται μια αγκαλιά!
Έλενα-Ιωσήφ-Γιώργος
Η προσπάθειά μας αυτή, πέρα από τον ηθικό της στόχο, έχει κι ένα στόχο πρακτικό και άμεσο: Προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα ποσό το οποίο θα διατεθεί στις Μη Κυβερνητικές  Οργανώσεις, “PRAKSIS” και "Κέντρο Ζωής" προκειμένου να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν άτομα οροθετικά τα οποία έχουν ανάγκες επιβίωσης.
ALPHA BANK: 104 00 2002 01 9418 (μετά την κατάθεσή σας ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο: 210 5 20 5 200 στo λογιστήριο της PRAKSIS για να μπορέσουμε να σας στείλουμε την απόδειξή σας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget